10-lok-unge-piger-pix-lj

Deltagerne i »Girlpower«-forløbet fik diplomer i går af Helsingørs borgmester Benedikte Kiær (yderst til venstre). Med på billedet er også coach Annette Larsen og Nimatou Allasagnes, som arrangerede en aften for deltagerne. (Foto: Lars Johannessen)

Usikre piger har fået mere selvtillid

HELSINGØR: Sent mandag eftermiddag stod ni stolte piger i den smukke byrådssal på Helsingør Rådhus og fik diplom på et forløb, der har arbejdet på at give de enkelte piger mere selvtillid. Øjensynligt har forløbet været en succes, for flere af pigerne mente ligefrem, at alle mennesker kunne have behov for sådan en vitaminindsprøjtning til selvværdet.

- Alle burde faktisk prøve sådan noget som det her. Også mennesker, der måske har selvtillid i forvejen. Selv om man måske kan stadig få nedture, har det virkelig været godt, forklarede Kirstine.

11-årige Kirstine Kleist Plath fra Ålsgårde talte efter diplom-overrækkelsen varmt for det kommunalt arrangerede kursus, som i denne forbindelse var tilrettelagt for at booste selvværdet hos usikre piger. Ni havde deltaget og var på plads i byrådssalen.

En af dem var Josefine Hauge Jørgensen, 13 år og fra Helsingør. Hun var enig med Kleist Plath - en af hendes nye veninder.

- Det hjælper bare. Man lærer nye mennesker at kende, får nye venner og alt muligt, sagde hun.

Hauge Sørensen går til daglig på Helsingør Byskole. Hun forklarede til Helsingør Dagblad i går, at hun kom med på forløbet - »Girlpower - boost dit selvværd« - takket være sin mor, der spurgte datteren, om det ikke var en god idé.

- Jeg havde det lidt svært i skolen, både i timerne og med venner og sådan.

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Læs dagens avis dagen før
  • Få adgang til vores arkiv
  • Søg i gamle aviser

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 10. januar 2017 09:20

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

helsingordagblad (1)