Forside Onsdag 01.Juli 2015
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis

Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: DVD

Ikke den største

Susan Sarandon og Pierce Brosnan i »The Greatest«. (NORDISK FILM).

Skrevet den 8. februar 2011 kl. 16:28
DVD: Pierce Brosnan og Susan Sarandon er jo to gennemgode skuespillere, som jeg personligt sjældent bliver træt af at se på... selv om jeg var storglad, da Daniel Craig overtog Brosnans plads som James Bond. I filmen »The Greatest« måtte jeg dog erkende, at selv ikke Pierce og Susan kan holde liv i en meget flad film.
Plottet handler om, at de to er et ægtepar, som har mistet deres 18-årige søn. Men nu kommer en ung kvinde - Carey Mulligan - vadede ind ad døren og fortæller, at hun er gravid, og den døde søn er faderen. Det får konsekvenser på godt og ondt i en film, der skal levere store følelser, men aldrig helt når de nødvendige højder.
Sarandon gør ellers sit ypperste som sørgende mor, men rollen er simpelthen for tåbelig. Brosnan er god i sin bedre rolle, mens Mulligan, kendt fra Lone Scherfigs »The Education«, som sædvanligt imponerer. Aaron Johnson som den døde søn er dog slet ikke skarp.

Den debuterende instruktør Shana Feste, der selv har skrevet manuskriptet, må tage skylden på sig for en luftfattig film. Og den er i hvert fald ikke »The Greatest«. jmn
The Greatest
HHIIII
blog comments powered by Disqus
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Spejdere ryddede stranden

Spejdere ryddede stranden

15. Maj 2014 kl. 12:00
Café Hack besøgte Kurbadet

Café Hack besøgte Kurbadet

12. Maj 2014 kl. 10:58

Dine Nyheder