Forside Lørdag 19.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: DVD

Ikke den største

Susan Sarandon og Pierce Brosnan i »The Greatest«. (NORDISK FILM).

Skrevet den 8. februar 2011 kl. 16:28
DVD: Pierce Brosnan og Susan Sarandon er jo to gennemgode skuespillere, som jeg personligt sjældent bliver træt af at se på... selv om jeg var storglad, da Daniel Craig overtog Brosnans plads som James Bond. I filmen »The Greatest« måtte jeg dog erkende, at selv ikke Pierce og Susan kan holde liv i en meget flad film.
Plottet handler om, at de to er et ægtepar, som har mistet deres 18-årige søn. Men nu kommer en ung kvinde - Carey Mulligan - vadede ind ad døren og fortæller, at hun er gravid, og den døde søn er faderen. Det får konsekvenser på godt og ondt i en film, der skal levere store følelser, men aldrig helt når de nødvendige højder.
Sarandon gør ellers sit ypperste som sørgende mor, men rollen er simpelthen for tåbelig. Brosnan er god i sin bedre rolle, mens Mulligan, kendt fra Lone Scherfigs »The Education«, som sædvanligt imponerer. Aaron Johnson som den døde søn er dog slet ikke skarp.

Den debuterende instruktør Shana Feste, der selv har skrevet manuskriptet, må tage skylden på sig for en luftfattig film. Og den er i hvert fald ikke »The Greatest«. jmn
The Greatest
HHIIII
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder