Forside Lørdag 19.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: FILM

Bjørn, bjørne og Gulliver

»Yogi Bear« i det grønne.

Af Jesper Munch Nielsen , den 7. marts 2011 kl. 16:08
FILM: Det er jo vinterferie, så der er mange filmpremierer i Helsingørs Cinema Center i dag. Blandt andet »Den Kæmpestore Bjørn« og »Yogi Bear« og »Gullivers Rejser.

»Den kæmpestore bjørn« er en dansk animationsfilm, der handler om Jonathan og Sofie, der er på ferie hos deres morfar, som bor isoleret og tæt ved en ældgammel skov. Skoven er magisk og huser mærkværdige dyr og skabninger. Og hvor mon ungerne går hen?

»Den kæmpestore bjørn« skulle have mere til fælles med den japanske mester Hayao Miyazaki-film som »Det Levende Slot« end med Disney's film. Men det må man selv se i biografen.

Bjørnen Yogi og hans makker Boo Boo er hovedpersoner i filmen »Yogi Bear«. De bor i Jellystone Park og er alt i alt en meget glad og tilfreds bjørn. Lige indtil borgmester Brown beslutter sig for at sælge parken, hvilket vil gøre de to bjørne hjemløse. Nu må Yogi og Boo Boo finde på en smart plan for, at det ikke sker.

Endelig er der premiere på »Gullivers Rejser« med Jack Black i hovedrollen. Opdateringen af Swifts gamle historie er en komedie, som ikke alle anmelderne i USA har været glade for.


blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder