Forside Fredag 03.Juli 2015
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis

Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: FILM

Bjørn, bjørne og Gulliver

»Yogi Bear« i det grønne.

Af Jesper Munch Nielsen , den 7. marts 2011 kl. 16:08
FILM: Det er jo vinterferie, så der er mange filmpremierer i Helsingørs Cinema Center i dag. Blandt andet »Den Kæmpestore Bjørn« og »Yogi Bear« og »Gullivers Rejser.

»Den kæmpestore bjørn« er en dansk animationsfilm, der handler om Jonathan og Sofie, der er på ferie hos deres morfar, som bor isoleret og tæt ved en ældgammel skov. Skoven er magisk og huser mærkværdige dyr og skabninger. Og hvor mon ungerne går hen?

»Den kæmpestore bjørn« skulle have mere til fælles med den japanske mester Hayao Miyazaki-film som »Det Levende Slot« end med Disney's film. Men det må man selv se i biografen.

Bjørnen Yogi og hans makker Boo Boo er hovedpersoner i filmen »Yogi Bear«. De bor i Jellystone Park og er alt i alt en meget glad og tilfreds bjørn. Lige indtil borgmester Brown beslutter sig for at sælge parken, hvilket vil gøre de to bjørne hjemløse. Nu må Yogi og Boo Boo finde på en smart plan for, at det ikke sker.

Endelig er der premiere på »Gullivers Rejser« med Jack Black i hovedrollen. Opdateringen af Swifts gamle historie er en komedie, som ikke alle anmelderne i USA har været glade for.


blog comments powered by Disqus
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Spejdere ryddede stranden

Spejdere ryddede stranden

15. Maj 2014 kl. 12:00
Café Hack besøgte Kurbadet

Café Hack besøgte Kurbadet

12. Maj 2014 kl. 10:58

Dine Nyheder