Forside Søndag 20.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: FILM

Snart tryller fløjten

Den 24. marts er der igen opera i Helsingør-biografen.

Af Jesper Munch Nielsen , den 7. marts 2011 kl. 16:07
film: Den 24. marts er der igen opera i Helsingør-biografen Cinema Center. En opsætning af Mozarts legendariske »Tryllefløjten« bliver sendt direkte fra den verdensberømte La Scala-opera i Milano.

Mens publikum sætter sig i Milano-operaen, gør de altså præcist det samme i biografen ved Rønnebær Allé. »Tryllefløjten« bliver sendt live fra Italien, så hele intensiteten er med i biografen.

Medvirkende i »Tryllefløjten« er blandt andet Günther Groissböck, Saimir Pirgu, Detlef Roth og Roman Sadnik. Orkestret dirigeres den aften af Roland Böer. Og der skal nok blive fest, når Nattens Dronning, Sarastro, Papageno, Tamino og prinsesse Pamina kommer på scenen.

Operaen varer tre timer og er den første af fire, som Cinema Center viser i løbet af foråret. Tre af dem live, en enkelt allerede optaget.

- Vi foretrækker live-transmissioner med den intensitet og spænding, det giver at sidde i Helsingør og vide, at man deler en umiddelbar oplevelse med publikum i Milano eller Barcelona, forklarer biografdirektør Torben Villesen.

Billetprisen til live-transmissionerne er 250 kroner inklusiv et glas vin eller en sodavand.
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder