Forside Onsdag 01.Juli 2015
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis

Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: FILM

Snart tryller fløjten

Den 24. marts er der igen opera i Helsingør-biografen.

Af Jesper Munch Nielsen , den 7. marts 2011 kl. 16:07
film: Den 24. marts er der igen opera i Helsingør-biografen Cinema Center. En opsætning af Mozarts legendariske »Tryllefløjten« bliver sendt direkte fra den verdensberømte La Scala-opera i Milano.

Mens publikum sætter sig i Milano-operaen, gør de altså præcist det samme i biografen ved Rønnebær Allé. »Tryllefløjten« bliver sendt live fra Italien, så hele intensiteten er med i biografen.

Medvirkende i »Tryllefløjten« er blandt andet Günther Groissböck, Saimir Pirgu, Detlef Roth og Roman Sadnik. Orkestret dirigeres den aften af Roland Böer. Og der skal nok blive fest, når Nattens Dronning, Sarastro, Papageno, Tamino og prinsesse Pamina kommer på scenen.

Operaen varer tre timer og er den første af fire, som Cinema Center viser i løbet af foråret. Tre af dem live, en enkelt allerede optaget.

- Vi foretrækker live-transmissioner med den intensitet og spænding, det giver at sidde i Helsingør og vide, at man deler en umiddelbar oplevelse med publikum i Milano eller Barcelona, forklarer biografdirektør Torben Villesen.

Billetprisen til live-transmissionerne er 250 kroner inklusiv et glas vin eller en sodavand.
blog comments powered by Disqus
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Spejdere ryddede stranden

Spejdere ryddede stranden

15. Maj 2014 kl. 12:00
Café Hack besøgte Kurbadet

Café Hack besøgte Kurbadet

12. Maj 2014 kl. 10:58

Dine Nyheder