Forside Torsdag 17.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: TVNYHEDER

Mareridt: Elastikken knækkede under bungee-jumpSkrevet den 9. januar 2012 kl. 10:29


22-årige Erin Langworthy fik sig en lidt anderledes oplevelse for livet, end hun havde regnet med, da hun kastede sig ud over Zambezi-floden i Zimbabwe med kun en elastik om benene. Elastikken knækkede under bungee-jump´et, og den unge australier røg på hovedet i floden. Mareridtet endte dog som et mirakel, da hun fik elastikken løsnet, mens hun var i den rivende flod, og kom på land. - Det er helt sikkert et mirakel, jeg overlevede, siger en forslået Erin Langworthy fra hospitalet, hvor hun har tilbragt en uge i sygesengen.

- Det blev sort med det samme - og det var som om, jeg blev slået. Jeg måtte selv svømme ned og løsne bungee jump-elastikken, siger Erin Langworthy.
- Da jeg kom op af vandet lagde de mig på ryggen. Alt det vand, jeg havde slugt, gjorde, at jeg ikke kunne trække vejret, så de rullede mig om på siden. Og så hostede jeg vand og blod op.
Hændelsen skete nytårsaften, men først nu er optagelserne og interview nået ud til offentligheden.
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44
Palmesøndag i Tikøb Kirke

Palmesøndag i Tikøb Kirke

14. April 2014 kl. 11:42

Dine Nyheder