Forside Fredag 03.Juli 2015
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis

Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: LOKALENYHEDER

Drama ved rekordernes »Fritter cup«

Der er virkelig koncentration hos børnene, når der er »Fritter cup« i Helsingør-hallerne. (Foto: Torben Sørensen)

Skrevet den 17. februar 2012 kl. 17:40
helsingør: Det traditionsrige fodboldstævne for både drenge og piger afholdes altid om fredagen i skolernes vinterferie.
Begge Helsingørhaller samt Badmintonhallen blev benyttet til en god gang fodbold for omkring 700 børn mellem seks og ti år, der bliver delt op i to aldersgrupper.
Det er det højeste antal børn, der har været med til Fritter cup.
Der var mange forældre, søskende og pædagoger på tilskuerpladserne - flere end der plejer, og de forskellige institutioner holdt til i forhallen, hvor der var kage og saftevand til de brave fodboldsspillere, og hvor dem, der ikke spiller fodbold kunne beskæftige sig med andre ting.
Der er mange tilbud til børn
Børnene bliver delt op fra seks til otte år og fra otte til ti år samt piger og drenge.
Pædagog Ole Raslow har været med til »Fritter cup« 26. gange. Han var ikke med første gang.
- Det har været en god og festlig dag. Børnene har fået udbygget deres kammeratskab. Mange af dem møder også hinanden i turneringer, siger han.
Før i tiden spillede i hvertfald drengene fodbold næsten dag og nat på græsplænerne rundt omkring. Det ser man ikke så meget mere.
- Det er mange forskellige tilbud til børn i dag. Computeren for eksempel og børn i dag går ofte til flere forskellige aktiviteter. Deres tid er booked op. De skal nå mange ting - forældre, skole og kammerater skal de også passe. Mange børn kan godt gå hen og få stress, forklarer Victor Rodriguez.
Straffesparks-konkurrence afgjorde finale
Men der blev spillet fodbold af hjertets lyst, og der blev gået til den, som var der tale om VM-kampe.
Den mest spændende var finalen mellem de store drenge, der stod mellem Pyramiden fra Skolen ved Gurrevej og Hornbæk SFO, hvor »Pyramiden« vandt med 5-4 efter 0-0 i den ordinære kamp og 0-0 i den forlængede spilletid. Der var drama på drengen helt til det sidste, og flere af børnene fra Hornbæk måtte være mange trøstende ord fra pædagoger og forældre i afgørelses time var faldet.
Hos de store piger vandt Hornbæk SFO over »Gilderne« fra Tibberupskolen 1-0 i finalen. Det blev 1-0 til de små piger fra Grydemosen over Mørdruppen, og hos de små drenge løb Kongevejens Skole med sejren over Espergærde SFO med 2-1.
Til slut kom borgmester Johannes Hecht-Nielsen og delte fine medaljer ud samt vandrepokalen til de vindende hold.
blog comments powered by Disqus
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Spejdere ryddede stranden

Spejdere ryddede stranden

15. Maj 2014 kl. 12:00
Café Hack besøgte Kurbadet

Café Hack besøgte Kurbadet

12. Maj 2014 kl. 10:58

Dine Nyheder