Forside Søndag 20.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: LOKALENYHEDER

Stadig ingen forklaring på sammenstød

Hvad lå der bag sammenstødene mellem de unge indvandrere i Søndags? Det er der - endnu - ingen, der ved. (Foto: Lars Johannessen).

Skrevet den 21. februar 2012 kl. 22:16
helsingør: Endnu ved politiet ikke, hvad der lå bag den voldsudveksling, som to grupperinger af unge med indvandrerbaggrund fra Helsingør og Kokkedal bedrev i Helsingør i søndags.
Ingen af de unge har haft lyst til at udtale sig til politiet om årsagen til voldsudgydelser, og politiet er lige ved at tro - men uden at have noget konkret at have det i - at de unge faktisk ledte efter en anledning til at lave ravage, efter en kedelig vinterferieuge.
Efterforskningen af sagen er dog ikke slut, og politiet er ved at gøre klar til flere afhøringer af de involverede.
- Men det er ikke usædvanligt, at den egentlige årsag til den slags sammenstød først bliver afdækket en måned eller to senere, når vi taler med dem om andre ting, siger politikommissær Lau Lauritzen fra Nordsjællands Politi.
Striden er bilagt
Hvad der end udløste balladen, så er han og kollegerne på politigården dog helt overbevist om, at striden er bilagt.
- Ellers havde vi set hævnaktioner allerede nu, og det har ikke været tilfældet, siger Lau Lauritzen.
Ingen af de unge, som politiet har talt med, er sigtet for vold tidligere, og Lau lauritzen afviser, at der er tale om egentlige bander. Kilder siger til Helsingør Dagblad, at hele balladen skulle være udsprunget af en misforståelse mellem de unge, men det kan politiet hverken be- eller afkræfte.
Brugte peberspray
I en kommentar til kritikken af, at nogle af betjentene ifølge flere tilstedeværende unødvendigt brugte peberspray mod et par unge under balladen siger Lau Lauritzen:
- Det er muligt, at politifolk har brugt det mildest mulige magtmiddel, nemlig pebersprayen, i en situation, hvor de har følt sig truet og presset og omgivet af en større gruppe ophidsede mennesker, som ikke ville efterkomme deres ordrer. Men hvis der har været tale om uretmæssig brug af peberspray, så har alle jo en mulighed for at klage over politiet, og så vil sagen blive undersøgt.
@BRØD-SIGNATUR:berg
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder