Forside Fredag 18.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZI

Klubber: Minister misforstår fodboldproblem

Skrevet den 6. marts 2012 kl. 08:26
Det vil ikke stoppe optøjer i forbindelse med fodboldkampe at flytte kamptidspunktet, siger Divisionsforening.Justitsminister Morten Bødskov (S) skyder langt forbi målet, når han vil lade politiet diktere kamptidspunkter i Superligaen for at komme fodboldballade til livs.

Sådan lyder det fra Claus Thomsen, der er direktør i Divisionsforeningen.

- Jeg forstår godt, at justitsministeren gerne vil se handlekraftig ud, men der er ikke noget fagligt belæg for, at der er flere eller færre problemer i forbindelse med fodboldkampe alt efter, hvornår kampene spilles, siger han.

Claus Thomsen mener i stedet, at en sådan lovændring vil sende et signal om, at det er bøllerne, der dikterer, hvornår fodboldkampene skal spilles.

Direktøren køber heller ikke ministerens argument om, at ballademagerne har kortere tid til at drikke øl, når kampen spilles tidligere og at det er nemmere at styre begivenhederne i fuldt dagslys.

- Argumentet er så forenklet i sig selv, at det taler lidt for sig selv, siger Claus Thomsen.

Han understreger, at det er trygt og sjovt at gå til fodboldkampe i Danmark, og at problemerne i weekenden i Aalborg langt fra er retvisende for, hvordan kampene bliver afviklet.

- Vi ved statistisk, at det ikke er farligt at gå til fodbold. Der er en 1,3 arrestation pr. fodboldkamp i løbet af en hel sæson. Og det er vel at mærke ikke inde på stadion, hvor vi har ansvaret, men udenfor, siger Claus Thomsen.

Divisionsforeningens direktør siger desuden, at klubberne har en lang række initiativer i gang for at løse problemerne, og opfordrer justitsministeren til at rette skytset mod andre end fodboldklubberne.

- Justitsministeriet og andre er nødt til at erkende, at man har et samfundsproblem med nogle som kan finde på at begå ulovligheder i lokalsamfundet en søndag eftermiddag, men ikke nogen, som har noget med fodbolden at gøre, siger Claus Thomsen.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder