Forside Søndag 20.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZS

Kiel har Rasmus Lauge i kikkerten

Skrevet den 6. marts 2012 kl. 08:05
THW Kiel er interesserede i at hente landsholdsspilleren Rasmus Lauge til tysk håndbold.De danske håndboldtilskuere skal nyde Bjerringbro-Silkeborgs Rasmus Lauge i Herre Håndbold Ligaen, så længe de har mulighed for det.

For udlandet har senest med indsatsen ved EM i Serbien fået øjnene op for playmakerens kvaliteter, og blandt andre den tyske storklub THW Kiel er meget ivrig efter at skrive kontrakt med den 20-årige dansker.

- Kiel er interesseret i Rasmus, og det har de været længe. Jeg har snakket med dem flere gange og også været til et møde med dem omkring ham, siger Lauges agent Christian Henriksen til B.T.

Han fortæller uden at nævne navne, at Europas fire største klubber har forhørt sig om danskeren, der har kontrakt med BSV frem til sommeren 2014.

Indtil da fokuserer han derfor på sine opgaver hos midtjyderne.

- Det er min agent, der tager sig af den del, jeg koncentrerer mig kun om at spille håndbold, siger han til avisen.

Rasmus Lauge har ud over EM-guldet i Serbien også vundet sølv ved VM sidste år, ligesom han blev nummer to med Bjerringbro-Silkeborg i kampen om DM-titlen.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder