Forside Torsdag 17.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZS

Gade kalder Lin Dan den bedste nogensinde

Skrevet den 6. marts 2012 kl. 09:32
Peter Gade mener, at Lin Dan er den bedste spiller, han nogensinde har stået over for på en badmintonbane.I denne uge spiller Peter Gade sin definitivt sidste All England-turnering.

Den tidligere verdensetter i badminton stopper karrieren efter OL i London, og han kan se tilbage på en karriere med sejre over de bedste spillere i verden.

Og han er ikke i tvivl om, hvem der har været den vanskeligste spiller at besejre.

- Lin Dan er helt sikkert den bedste af dem, med afstand endda, siger Gade til nyhedsbureauet AFP og henviser blandt andet til VM-finalen i august mod Lee Chong Wei fra Malaysia, som kineseren vandt.

- Det var utroligt. Det var ikke hans bedste kamp, men hans mentale indstilling var bedst. Og han er den bedste spiller nogensinde, siger danskeren.

Gade er fjerdeseedet ved All England og står til at møde Lee Chong Wei i semifinalen, hvis han når så langt.

Vejen går nemlig over spillere som Boonsak Ponsana fra Thailand og den tidligere verdensetter Lee Hyun-Il fra Sydkorea.

Peter Gade har én gang tidligere i karrieren vundet All England-turneringen, nemlig i 1999.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder