Forside Fredag 18.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZU

Kræftramt Chavez vender hjem fra Cuba

Skrevet den 16. marts 2012 kl. 23:15
Venezuelas stærke mand har forladt hospitalsgangen på Cuba og rejser nu mod hjemlige græsgange.Venezuelas præsident, Hugo Chavez, vender nu tilbage til sit hjemland efter en kræftbehandling på Cuba. Det meddeler den omstridte toppolitiker fredag i en twitter-besked.

Chavez har været væk fra sit sydamerikanske land siden den 24. februar, og præsidentens fravær har foruroliget mange i Venezuela.

Der har været forskellige rygter om hans helbred, og oppositionen har opfordret til at finde en midlertidig afløser.

Men som sidste år, hvor han gennemgik sin første kræftoperation i Cuba, ser Chavez ud til at gøre sig klar til endnu en velkoreograferet og triumferende hjemkomst.

Den 57-årige Chavez har tidligere erklæret sig "fuldstændig rask" efter flere omgange kemoterapi, men overraskede i februar måned, da han fortalte, at han skulle tilbage til Cuba for at undergå en ny operation.

Der har da også længe været sat spørgsmålstegn ved Chavez' helbred efter både kræftoperationer og strålebehandlinger.

I december luftede den stærke mand i Venezuela en teori om, at USA på en eller anden måde giver sydamerikanske ledere kræft.

Anklagen kom, efter Brasiliens præsident, Dilma Rousseff, hendes forgænger Luiz Inacio Lula da Silva og Paraguays præsident, Fernando Lugo, alle har fået konstateret kræft i de senere år.

Vælgerne skal i oktober bestemme, om Chavez skal have en ny seksårig periode som det sydamerikanske lands præsident.

/ritzau/Reuters
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder