Forside Torsdag 17.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZU

Annan vil have kampe i Syrien stoppet

Skrevet den 22. april 2012 kl. 11:10
Efter aftale om ubevæbnede FN-observatører skal kampene stoppe og styret trække tunge våben væk, siger mægler.Begge sider i den syriske konflikt skal stoppe kampene og støtte op om de FN-observatører, der er på vej ind i landet.

Opfordringen kommer fra den internationale fredsmægler Kofi Annan dagen efter, at landene i FN's Sikkerhedsråd vedtog at sende 300 observatører til Syrien.

- Især regeringen må nu afstå fra brugen af tunge våben og, som den har forpligtet sig til, trække disse våben og de bevæbnede enheder væk fra bycentrene, siger Annan i en udtalelse.

En fortrop for observatørerne var søndag i gang med at forberede resten af missionen. De opholdt sig blandt andet i oprørshøjborgene Homs og Baba Amr.

De 300 observatører skal i tre måneder overvåge den våbenhvile, som blev aftalt med Kofi Annan og Den Arabiske Liga.

FN's tidligere generalsekretær siger i sin udtalelse, at både de syriske soldater og oprørerne skal nedlægge våbnene og samarbejde med observatørerne for at konsolidere den skrøbelige våbenhvile, som fortsat bliver brudt.

Det er dog uklart, hvornår observatørerne kan sendes til det uroplagede land.

Ifølge FN er over 9000 syrere blevet dræbt, siden protesterne mod Bashar al-Assads styre begyndte i marts sidste år.

/ritzau/Reuters
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder