Forside Mandag 21.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZS

Joachim Boldsen er ude mod FC Barcelona

Skrevet den 23. april 2012 kl. 11:57
Joachim Boldsen bliver ikke klar til at spille AG Københavns returkamp mod FC Barcelona.Håndboldklubben AG København må som frygtet undvære forsvarskrumtappen Joachim Boldsen, når klubben på lørdag spiller returkampen mod FC Barcelona i Champions League-kvartfinalerne.

Joachim Boldsen måtte udgå efter cirka et minut af den første kamp i København, og skaden i benet gør, at han ikke har nogen chance for at blive klar.

- Den er ikke eksisterende. Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over. Heldigvis klarede de andre sig godt uden mig, og det er jeg overbevist om, at de kan gøre igen, siger Joachim Boldsen til sporten.tv2.dk.

AG København vandt det første opgør med 29-23.

Joachim Boldsen har tidligere optrådt for FC Barcelona, som er forsvarende Champions League-mester.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder