Forside Torsdag 02.Juli 2015
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis

Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZS

EHF indleder sag mod Hvidt og Nøddesbo

Skrevet den 23. april 2012 kl. 13:33
Det europæiske håndboldforbund indleder en disciplinærsag mod Kasper Hvidt og Jesper Nøddesbo efter røde kort.Det europæiske håndboldforbund (EHF) har besluttet sig for at indlede en disciplinærsag mod AG København-målmanden Kasper Hvidt og FC Barcelonas stregspiller Jesper Nøddesbo.

Det meddeler EHF på sin hjemmeside.

De to danskere blev fredag aften begge præsenteret for et direkte rødt kort, da de havde en batalje med lidt over et minut tilbage af Champions League-kvartfinalen i København.

Kasper Hvidt afslørede bagefter, at den ene dommer havde fortalt ham, at han ikke får karantæne i returopgøret, men med disciplinærsagen er det nu usikkert, hvad der kommer til at ske.

EHF skriver ikke noget om en eventuel mulig straf.

Kasper Hvidt er rasende over sagen.

- Jeg aner ikke, hvor denne sag ender, men andre sager må danne præcedens, siger Kasper Hvidt til spn.dk.

Tidligere i Champions League-turneringen fik både Barcelonas Sergej Rutenka og Füchse Berlins Sven-Sören Christophersen direkte røde kort.

De gav først karantæne, men efter en anke blev karantænerne ophævet.

- Vi anker helt sikkert, hvis jeg senere på ugen får karantæne. Ser man på Jespers forseelse og min forseelse, så er de ikke nær så slemme som de to andre, der ikke endte i karantæne.

- Rutenka var jo decideret uprovokeret vold. Der findes ingen retfærdighed i det system, hvis Jesper og jeg får karantæne, når Rutenka ikke fik, siger Kasper Hvidt.

Det vil være noget af en bet for AG København at skulle undvære Kasper Hvidt i returopgøret, eftersom klubbens anden topmålmand, norske Steinar Ege, er langtidsskadet.

Derfor har klubben i øjeblikket hidkaldt den tidligere landsholdsmålmand Peter Henriksen som gardering for Kasper Hvidt.

AG København vandt den første kamp med 29-23.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Spejdere ryddede stranden

Spejdere ryddede stranden

15. Maj 2014 kl. 12:00
Café Hack besøgte Kurbadet

Café Hack besøgte Kurbadet

12. Maj 2014 kl. 10:58

Dine Nyheder