Forside Mandag 06.Juli 2015
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis

Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZS

Frankfurt er tilbage i Bundesligaen

Skrevet den 23. april 2012 kl. 22:36
Efter en 3-0-sejr i Aachen er Eintracht Frankfurt klar til Bundesligaen efter én sæson blandt de næstbedste.Traditionsklubben Eintracht Frankfurt kommer kun til at tilbringe én sæson i den næstbedste fodboldrække i Tyskland.

Mandag aften gjorde Frankfurt sagen klar med en sikker 3-0-udesejr over bundholdet Alemannia Aachen og er dermed - sammen med Greuther Fürth - sikre på at være i Bundesligaen, når den nye sæson starter efter sommerferien.

Dermed er de to direkte oprykningspladser allerede fordelt, selv om der endnu mangler to spillerunder i 2. Bundesliga.

Sidste chance for en billet til det fineste selskab er tredjepladsen, der giver adgang til to playoff-kampe mod nummer tredjesidst fra Bundesligaen. Den plads kæmper Fortuna Düsseldorf, St. Pauli og Paderborn en hård kamp om.

Eintracht Frankfurt får med oprykningen rettet lidt op på sidste forårs fadæse, hvor holdet ganske overraskende endte blandt nedrykkerne efter at have ligget på syvendepladsen ved julepausen.

Det var fjerde gang på 15 år, at Eintracht Frankfurt måtte forlade den bedste række.

Men med erfarne Armin Veh som træner lykkedes det altså i første forsøg at vende tilbage til Bundesligaen efter en sæson, hvor det kun er blevet til fire nederlag i de hidtidige 32 kampe.

Med 3-0-sejren i Aachen rykker Frankfurt også lige nøjagtigt forbi Greuther Fürth og op på førstepladsen i den næstbedste række.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Spejdere ryddede stranden

Spejdere ryddede stranden

15. Maj 2014 kl. 12:00
Café Hack besøgte Kurbadet

Café Hack besøgte Kurbadet

12. Maj 2014 kl. 10:58

Dine Nyheder