Forside Torsdag 17.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZS

Frankfurt er tilbage i Bundesligaen

Skrevet den 23. april 2012 kl. 22:36
Efter en 3-0-sejr i Aachen er Eintracht Frankfurt klar til Bundesligaen efter én sæson blandt de næstbedste.Traditionsklubben Eintracht Frankfurt kommer kun til at tilbringe én sæson i den næstbedste fodboldrække i Tyskland.

Mandag aften gjorde Frankfurt sagen klar med en sikker 3-0-udesejr over bundholdet Alemannia Aachen og er dermed - sammen med Greuther Fürth - sikre på at være i Bundesligaen, når den nye sæson starter efter sommerferien.

Dermed er de to direkte oprykningspladser allerede fordelt, selv om der endnu mangler to spillerunder i 2. Bundesliga.

Sidste chance for en billet til det fineste selskab er tredjepladsen, der giver adgang til to playoff-kampe mod nummer tredjesidst fra Bundesligaen. Den plads kæmper Fortuna Düsseldorf, St. Pauli og Paderborn en hård kamp om.

Eintracht Frankfurt får med oprykningen rettet lidt op på sidste forårs fadæse, hvor holdet ganske overraskende endte blandt nedrykkerne efter at have ligget på syvendepladsen ved julepausen.

Det var fjerde gang på 15 år, at Eintracht Frankfurt måtte forlade den bedste række.

Men med erfarne Armin Veh som træner lykkedes det altså i første forsøg at vende tilbage til Bundesligaen efter en sæson, hvor det kun er blevet til fire nederlag i de hidtidige 32 kampe.

Med 3-0-sejren i Aachen rykker Frankfurt også lige nøjagtigt forbi Greuther Fürth og op på førstepladsen i den næstbedste række.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44
Palmesøndag i Tikøb Kirke

Palmesøndag i Tikøb Kirke

14. April 2014 kl. 11:42

Dine Nyheder