Forside Torsdag 17.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZI

Skudår koster efterlønnere dyrt

Skrevet den 24. april 2012 kl. 23:34
Forkert fødselsdag kan koste 12.000 skattefri kroner i efterløn. Skidt at være født i februar og fyldt 65 år.Hvis du er født i februar og fyldt 65 i år, kan du meget vel være blevet snydt for 12.293 skattefrie kroner i efterløn.

Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Reglerne er nemlig skruet sådan sammen, at man skal optjene et vist antal løntimer for at få udbetalt den fulde bonus i efterlønsordningens såkaldte to-årsregel, der handler om at holde folk lidt længere på arbejdsmarkedet.

I tre af fire år udgør en februardag 5,73 løntimer, men i skudår falder det til 5,53 timer, fordi måneden skal divideres ud på 29 i stedet for 28 dage.

Den lille forskel betyder, at hundredvis af uheldige fødselarer lige nøjagtig ikke når den fulde optjening - selv om de opfylder samtlige kriterier og har arbejdet lige så meget i efterlønsperioden som kolleger født i januar eller marts.

Dermed går de samlet glip af et millionbeløb på grund af en teknisk omstændighed. Det har nu fået fagforeningen Lederne til at rejse en sag på vegne af et medlem.

Ledernes formand, Svend Askær, er klar til en retssag.

- Det er tåbeligt at lave så indviklede regler, at end ikke eksperter kan gennemskue dem. Hvis vi ikke får medhold, går vi til domstolene, for der er tale om en urimelig forskelsbehandling, siger Svend Askær til Jyllands-Posten.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44
Palmesøndag i Tikøb Kirke

Palmesøndag i Tikøb Kirke

14. April 2014 kl. 11:42

Dine Nyheder