Forside Fredag 18.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: RZS

Aalborg DH går i retten i håb om redning

Skrevet den 24. april 2012 kl. 16:01
Den nordjyske håndboldklub går i skifteretten for at lave aftale med klubbens kreditorer og undgå konkursAalborg DH gør nu endnu et forsøg på at redde kvindehåndbolden i Nordjylland.

Den økonomisk trængte ligaklub har tirsdag valgt at gå i skifteretten og bede om en rekonstruktion. Formålet er blandt andet at få lavet en akkordaftale med klubbens kreditorer.

Advokat Anders Braad er blevet valgt som rekonstruktør, og han ser gode muligheder for Aalborg DH.

- Ud fra de tilgængelige oplysninger ser det ud til, at en rekonstruktion er mulig at gennemføre, siger Anders Braad i en pressemeddelelse.

- Der foreligger mig bekendt mange positive tilkendegivelser fra kreditorerne og i kombination med de mange gode viljer i og omkring Aalborg DH, giver det mig en begrundet forventning om, at der i løbet af kort tid vil blive etableret et solidt grundlag for en videreførelse af selskabet, siger han.

Aalborg DH meldte i begyndelsen af april ud, at klubben skylder 650.000 kroner. Mens spillere og kreditorer har været behjælpelige, kæmper klubben også med en skattegæld på 400.000 kroner.

/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder