Forside Onsdag 23.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Hmm… i dag kan der umuligt være behov for solbriller…! Tillykke Merle - med de 16 år. Hilsen »EGA« Højbjerg. Ingelise ønskes tillykke med fødselsdagen af din mand med et glimt af de gode gamle dage. Mkh. Tonny.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: Ritzau Indland

S og SF satser på folketingsvalg om dagpenge

Skrevet den 15. maj 2013 kl. 02:21
Nye dagpengeregler kommer til at præge næste valgkamp, lyder det. SF vil bruge det som skyts mod højrefløjen.

Når danskerne skal sætte deres stemme ved folketingsvalget i 2015, kan et nyt og mere moderne dagpengesystem meget vel blive en central del af både Socialdemokraternes og SF's valgprogram. Det skriver Berlingske.
Regeringen vil nedsætte en kommission, som skal komme med forslag til, hvordan et fremtidigt dagpengesystem skal se ud. Og kilder i toppen af S og SF forventer, at kommissionens anbefalinger får stor indflydelse på valggrundlaget, erfarer avisen.
Ifølge Berlingske er særligt SF klar til at ændre dagpengereglerne.
- Når det gælder dagpenge, beskæftigelse og velfærdsydelser, vil det frem mod et valg blive tydeligere og tydeligere, hvor vi står, og hvor højrefløjen står, siger SF's formand, Annette Vilhelmsen, til Berlingske.
- Og det er muligt, at den nye kommission kan bygge op til det, tilføjer hun.
Flere socialdemokrater opfordrer partiledelsen til at gå til valg på nye dagpengeregler.
- Det er helt oplagt. Socialdemokratiet skal klart og tydeligt vise, at der er et socialdemokratisk alternativ til den politik, som Lars Løkke står i spidsen for, siger folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S) til Berlingske.
Samme melding kommer fra fødevareordfører Orla Hav (S), som mener, at netop dagpengespørgsmålet kan trække forskellen skarpt op mellem partierne under valgkampen.
Men et dagpengevalg kan vanskeliggøre samarbejdet mellem regeringspartierne. De Radikale ønsker ikke umiddelbart de store ændringer i dagpengereglerne.
/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Fangsten af hornfisk og forår

Fangsten af hornfisk og forår

22. April 2014 kl. 09:50

Dine Nyheder