Forside Lørdag 19.April 2014
Arkiv
Mest læste nyheder
Læs avisen her!
Læs dagens avis
Det glade hjørne
Kære søster. Til lykke med den runde fødselsdag torsdag den 17.4. Jeg glæder mig til at fejre dig med familie og venner. Knus din søster. Kære mor, mormor og svigermor. Vi ønsker dig hjertelig tillykke med de 68 år. Tak for dit altid gode humør og dejlige måde at være på. Kærlig hilsen Michala, Jonas, Helle og Søren. Vores guldklump Jacqueline ønskes til lykke med de 17 år på lørdag den 19. april. Vi ses til frokosten. Kærlig hilsen fra farmor og farfar. Kære Ulla. Du ønskes hjertelig tillykke med de 60 år i morgen. Mange kærlige hilsner hele din familie. Kære far. Du ønskes kæmpe tillykke med de 50 år på mandag. Vi glæder os til at fejre dig på lørdag. De kærligste hilsner dine tre børn.
Læs ogsa:
Lokalavisen Nordsjælland

Du er her: Ritzau Indland

S og SF satser på folketingsvalg om dagpenge

Skrevet den 15. maj 2013 kl. 02:21
Nye dagpengeregler kommer til at præge næste valgkamp, lyder det. SF vil bruge det som skyts mod højrefløjen.

Når danskerne skal sætte deres stemme ved folketingsvalget i 2015, kan et nyt og mere moderne dagpengesystem meget vel blive en central del af både Socialdemokraternes og SF's valgprogram. Det skriver Berlingske.
Regeringen vil nedsætte en kommission, som skal komme med forslag til, hvordan et fremtidigt dagpengesystem skal se ud. Og kilder i toppen af S og SF forventer, at kommissionens anbefalinger får stor indflydelse på valggrundlaget, erfarer avisen.
Ifølge Berlingske er særligt SF klar til at ændre dagpengereglerne.
- Når det gælder dagpenge, beskæftigelse og velfærdsydelser, vil det frem mod et valg blive tydeligere og tydeligere, hvor vi står, og hvor højrefløjen står, siger SF's formand, Annette Vilhelmsen, til Berlingske.
- Og det er muligt, at den nye kommission kan bygge op til det, tilføjer hun.
Flere socialdemokrater opfordrer partiledelsen til at gå til valg på nye dagpengeregler.
- Det er helt oplagt. Socialdemokratiet skal klart og tydeligt vise, at der er et socialdemokratisk alternativ til den politik, som Lars Løkke står i spidsen for, siger folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S) til Berlingske.
Samme melding kommer fra fødevareordfører Orla Hav (S), som mener, at netop dagpengespørgsmålet kan trække forskellen skarpt op mellem partierne under valgkampen.
Men et dagpengevalg kan vanskeliggøre samarbejdet mellem regeringspartierne. De Radikale ønsker ikke umiddelbart de store ændringer i dagpengereglerne.
/ritzau/
blog comments powered by Disqus
Helsingør Dagblad Lokal-TV
HelsingørTube - Dine videoer
Samtalen på Facebook
Billedgallerier
Et velbesøgt brag

Et velbesøgt brag

17. April 2014 kl. 10:56

"Vi fejrer danska drottningen"

16. April 2014 kl. 12:44

Dine Nyheder