Sejlerfamilie er hjemme igen

- Hej og velkommen hjem.

Helsingør Dagblad har i flere artikler fulgt familien Melbye. Dels i en artikel, hvor vi præsenterede familien og deres planlagte sørejse. Dels i flere artikler, som Anja og Michael Melbye selv har skrevet og fotograferet til undervejs.

I avisen i morgen runder vi serien af med et interview med sejlerfamilien, efter de er kommet hjem til de vante rammer i Snekkersten. En af de overraskelser, familien har fået, er de mange reaktioner fra omverdenen, dels mennesker, de kender samt andre, de aldrig har mødt før. Fra købmanden, ekspedienten i tøjbutikken i Helsingør til folk på gaden og i andre sejlklubber.

- Det er meget overvældende. Der er mange, der har læst om os i Helsingør Dagblad. Selv da vi var ude at julehandle, blev vi stoppet flere gange af mennesker, der interesseret har spurgt til vores rejse, oplevelser og sommetider nogle helt specifikke forhold. På den måde har HD’s artikler knyttet nye bånd mellem os og flere i lokalområdet.

Michael og Anja Melbye med sønnerne Frederik og Marius drog i juli afsted på deres sejltur. Så det var med følelserne uden på tøjet, at familien blev modtaget i Snekkersten havn efter fire måneders rejse til Øst Europa. Se deres hjemkomst her.

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
helsingordagblad (1)