Af Helsingør Dagblad

Ejerne af Helsingørs dyreste grund glæder sig over bygge-ja fra byråd

Prøvestenen logo/side/artikel banner

HELSINGØR: På nuværende tidspunkt er der ikke sat dato på, hvornår der er første spadestik på et af de mest omdiskuterede, private byggerier i Helsingørs nyere historie - nemlig boligbyggeriet på Tretorngrunden tæt på stranden nord for Helsingør Nordhavn. Men ejerne af grunden - Pædagogernes Pensionskasse, Bankpension og WR-Entreprise - er meget tilfredse med, at Helsingør Byråd på sit seneste møde godkendte det omfattende lokalplanforslag for byggeriet på Helsingørs dyreste grund. - Det har vi det godt med. Efter et stykke tid er det lykkedes at få en ny lokalplan med det her projekt, som vi er sikre på, er rigtig godt. Vi ved ikke, hvornår byggeriet går i gang, fordi vi har ikke ment, at vi skulle bruge en masse krudt og kræfter på den planlægning, før vi havde lokalplanen klar. Det har vi nu, så vi skal mødes snart og begynde at tænke over, hvad vi så gør. Vi troede jo i efteråret, at lokalplanen var stort set færdig, og det var da udmærket, at vi ikke dengang besluttede en byggestart, for så var den da blevet udsat et par gange, forklarer Willy Rasmussen, bygmester fra WR-Entreprise. Læs mere i dagens avis

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 28. februar 2014 00:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo
rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side
Dutrupgaard, 500128, 1723793, 20.000 visninger logo
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu