Julianelund-sagen fortsætter. Nu kan diverse rokeringer i byrådet betyde

Af Jesper Munch Nielsen

Byråd skal ud i overraskende Julianelund-gyserafstemning

Prøvestenen logo/side/artikel banner

helsingør: Nu gør en del byrådspolitikere endnu et forsøg på at få stoppet kommunens aktuelle krav om, at beboerne i for store huse i Julianelund-området ved Gurrevej skal rive deres ulovlige kvadratmeter ned.

 

På byrådsmødet mandag vil en række lokalpolitiske profiler igen prøve at skaffe et flertal for, at Julianelund-beboerne ikke om kort tid behøver at bestille bulldozeren. Efter alt at dømme bliver der tale om en gyserafstemning.

 

Ja- og nej-siden ser således på forhånd ud til at være stort set lige store. Ved en lignende Julianelund-afstemning for knap et år siden var der 11 politikere, som stemte for, at Julianelund-borgerne kunne blive boende i de for store huse, mens 13 stemte imod, og en enkelt politiker undlod. Siden da er der blevet rokeret lidt rundt på besætningen i byrådet i forbindelse med barsels- og sygeorlov, så det er helt åbent, om mandagens afstemning falder ud til den ene eller den anden side. At afgørelsen bliver tæt, er der dog ingen tvivl om.

 

Et nyt forslag om, at kommunen trykker på pause-knappen og indtil videre lader Julianelund-beboerne blive boende i de eksisterende huse, ser ud til at have støtte af i hvert fald 10 politikere - heriblandt forslagsstillerne, nemlig Per Tærsbøl fra De Konservative, Henrik Møller fra Socialdemokraterne, Ib Kirkegaard fra Dansk Folkeparti, Allan Berg Mortensen fra Enhedslisten og Jan Ryberg fra Lokaldemokraterne.

 

Læs mere i dagens avis.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 20. januar 2016 16:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
øresundsakvariet. Ordre 1724948. Kundenummer 373612. 25000 visninger Side/logo
vind salaer

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu