Midgårdsvej i Helsingør er en af de veje

Af Jesper Munch Nielsen

Udvalg uddeler ny bunke af omstridte P-dispensationer

Hornbæk Dyreklinik, Kunde nr. 397804, Ordre nr. 1724863, 30.000 visninger logo

HELSINGØR: Først var der godt 30. Nu er der kommet omkring 20 nye til, og cirka 10 ekstra kan være på vej.

Vi taler om dispensationer for de nye parkeringsregler, som Helsingør Byråd har indført – regler, som nu skal diskuteres i Helsingør Byråd igen, fordi det stigende antal af dispensationer måske trækker tæppet væk under byrådets beslutning og reglerne i sig selv.

– Det er at blæse på byrådets beslutning, at et flertal i udvalg nu vil sige ja til alle dispensationsansøgningerne. Jeg synes, at det er lidt karakteristisk for det nye byråd, at der ikke er ordentlig respekt for de beslutninger, som byrådet rent faktisk har taget, siger Venstres Johannes Hecht-Nielsen.

Med mindre andet er angivet, er det ikke som tidligere tilladt at parkere med to hjul på fortovet eller i rabatten i byområderne i Helsingør Kommune – som hovedregel inden for byskiltene, uanset om det er Helsingør eller Espergærde, Gurre eller Saunte. Bilerne skal altså parkeres ude på vejen, så der er plads til fodgængere, barnevogne og så videre på fortove og i rabatter.

Det besluttede et smalt flertal i Helsingør Byråd sidste år – samtidig vedtog byrådet at give hele eller delvise dispensationer til omkring 30 veje, hvor parkering på vejen ikke kunne lade sig gøre uden at spærre for redningskøretøjer, skraldevogne og den slags.

Læs mere i dagens avis.

Artiklen sidst ændret: 11. februar 2016 21:29

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Scandlines auto bizz

Job i Nordsjælland

Tagsjakket  side+logo  26/3 18-31/3 19 win win 1721578
Silverline 24/7-24/7 19. 20.000 win win 1731324 logo
https://www.kunstnershoppen.dk/
Jumbo Personal Computer, order nr. 1725099. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Side/logo
Scandlines auto bizz

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu