Martin Koch - FC Helsingør

Af Andreas Mayerhofer

Det sagde de efter kampen …

HF Byg 353825 1723481  logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19

Christian Lønstrup, FCH-træner: – Jeg er meget stolt af drengene. De er enormt gode til at lytte til de ting, vi fortæller og instruerer dem i, og der var en stor forskel på den måde, de gik på banen i dag i forhold til Køge-kampen. De havde fået en røffel, og den tog de til sig.
Vi havde aftalt, at vi skulle op og stresse Roskilde fra start, og det må man jo sige lykkedes over al forventning. Det er godt arbejde af Martin Koch og køligt sat ind. Da vi kommer på 2-0 lige efter, har vi kampen, hvor vi vil have den. Det er en svær bane, som Roskilde havde meget svært ved at skabe noget på, og vi kontrollerer kampen stort set hele vejen.
Vi vidste, at vi skulle vinde den her for at holde os, hvor det er sjovt, og den havde spillerne åbenbart fanget.

Anders Theil, FCR-træner: – Man kan godt sige, at målmændene går forskellen i dag. Vi giver to kæmpe store gaver i begyndelsen, og da vi får chancen for at komme tilbage, så hiver Mikkel Bruhn en meget flot redning frem. Havde vi fået reduceret der, så tror jeg, at vi var kommet tilbage, for så havde vi fået gejst, mens Helsingør var blevet nervøse. Vi var ikke skarpe på de to chancer vi havde i kampen, og så fusede det ud, og vi mistede troen på tingene til sidst.
Det er en underlig række, hvor alle slår alle.

Mikkel Bruhn tilbage efter skade: – Det kunne ikke være bedre end tre point og et clean sheet i første kamp. Jeg følte mig klar og godt tilpas, og det var dejligt at kunne bidrage til en vigtig sejr.
Vi skal ikke snakke oprykning eller noget som helst, men det er sjovt at være med her oppe, og vi vil da gøre alt, hvad vi kan, for at komme længere op i tabellen. Spiller vi som i dag, så er vi svære at spille imod.

Martin Koch om lynscoring: – Det er mit hurtigste mål nogensinde. Det kan være, at det er en form for rekord, men det lader jeg journalisterne undersøge. “Elly” presser deres bageste mand, og så lægger han bolden tilbage i blinde. En gang imellem tager jeg chancen på de bolde, og i dag gav det bonus.
Os i angrebet var blevet fritaget fra at deltage i presset på midten af banen, og det gav os noget mere luft til at satse på omstillingerne, og det fungerede godt. Hele holdet kæmpede hele kampen igennem, og jeg synes, at sejren var fortjent. FC Roskilde kommer ikke til meget.

Mads Aaquist om afgørende mål: – Jeg ser det som et knækspark, som suser op i hjørnet, hahaha. Nej, jeg får en nedfaldsbold med mig, og efter et træk tager jeg chancen. Målmanden skulle nok have haft den, men det var smukt at se bolden gå i nettet. Der fra skal FC Roskilde ud og jagte to mål, og det var tydeligt meget svært for dem på den elendige bane.
Der er ingen nedrykker, så vi kan lige så godt kigge opad. I dag kom vi et point tættere på top 3, og fortsætter vi med at spille som i dag, så er det ikke de sidste point, vi har fået.

Ricki Olsen, omskolet fra kant til back: – Jeg er glad for at spille der. Det er som om, at flere af mine spidskompetencer kommer til sin ret der nede, hvor spillet foregår foran mig.
Vi havde revanche til gode, og det kunne man mærke fra start. Alle var 100 procent fokuserede, og vores gode start gav selvfølgelig et boost til resten af kampen.

Rasmus Minor Petersen, forsvarsspiller: – Med vores start, så kunne vi kontrollere resten af kampen, og jeg var aldrig nervøs inde på banen. De forreste arbejdede virkelig hårdt, og det gjorde det meget nemmere for os bageste. Banen var umulig at spille flot fodbold på, og eg tror ikke, at der var en spilning mellem mig og Andreas Holm i hele kampen. Vi får vist, at det her hold også kan arbejde en sejr hjem.

Christian Lønstrup om Silkeborg-kampen på mandag: – Nu er det min opgave at sørge for, at spillerne er lige så parate på mandag, som de var i dag. Vi har med mennesker at gøre, og somme tider har mine spillere tendens til at tro, at det hele kommer af sig selv, når de har leveret godt. Det må ikke ske mod Silkeborg. Men er vi helt klar og på dupperne, så får Silkeborg det svært i Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 15:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
HF Byg 353825 1723481 top 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19

Job i Nordsjælland

Madam Sprunck/Strejf 220955, 1725351, 25.000 visninger logo/side
Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x
Fliserensning.dk april 19/20 15-20.000 win 1753334
AH modegarn  maj 19/20, 25-30000 win 1753379
Helsingør Svømmehal, Ordre 1725841 kunde 655501, 25.000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu