Drømmestart sikrede FC Helsingør sejren i Roskilde


Af Andreas Mayerhofer

Mads Aaquist (FC Helsingør) erobrer bolden foran Anders Qvist (FC Roskilde) under kampen i Bet25 Ligaen mellem FC Roskilde og FC Helsingør den 24. marts 2016 i Roskilde Idrætspark. Foto: Claus BirchFODBOLD: Mads Aaquist (FC Helsingør) erobrer bolden foran Anders Qvist (FC Roskilde) under kampen i Bet25 Ligaen mellem FC Roskilde og FC Helsingør den 24. marts 2016 i Roskilde Idrætspark. Foto: Claus Birch

FC Roskilde – FC Helsingør 0-2 (0-2)
0-1 Martin Koch (1.)
0-2 Mads Aaquist (4.)
Tilskuere: 1.004
FC Helsingør holder sig til i 1. division, hvor oprykkerne nu fem point fra den oprykningsgivende tredjeplads. Påskens første runde sendte FCH forbi både HB Køge og FC Fredericia, og de blå-hvide går indtil mandagens kamp mod Silkeborg på sjettepladsen.
To mål inden for de første fem minutter var nok til at knække FC Roskilde.
Selvom FC Roskilde startede kampen med bolden, tog det ikke FC Helsingør mere end 13 sekunder at bringe sig i front på Roskilde Stadion.
Angriberen Martin Koch opsnappede bolden og efter at have afdriblet FCR-keeperen, trillede han kuglen i det tomme net.
FC Roskilde nåede ikke at komme sig over gæsternes chokstart, før bolden igen lå i rusen. I det fjerde minut så Mads Aaquist sit snit til at lægge bolden i en blød bue ind over FC Roskildes målmand, Frederik Vang, der ikke så helt skarp ud i situationen.
Derefter fandt kampen et mere normalt leje, hvor FC Helsingør var i god kontrol. Hjemmeholdet kunne ikke finde huller i FCH-defensiven, og derfor var pauseføringen på 2-0 helt fortjent.
Efter pausen var FC Roskilde stærkere på bolden og kom meget længere frem. En svær bane gav problemer for flere af helsingoranerne problemer. En fejl af Andreas Holm gav en stor chance til Mikkel Nøhr efter fem minutter, men Mikkel Bruhn leverede en fremragende redning.
Da det ikke lykkedes for hjemmeholdet at få yderligere hul på FC Helsingør, fusede kampen lidt ud. Christian Lønstrups tropper kom igen i kontrol, og efter 93 minutter kunne de hæve de knyttede næver i jubel.
Bedre indgang på påsken kunne de ikke ønske sig.

FCH: Mikkel Bruhn – Mads Aaquist (87. Dia Raofat), Andreas Holm, Rasmus Minor Petersen, Kasper Enghardt – Ricki Olsen, Vito Hammershøj-Mistrati, Morten Bertolt, Philip Zinckernagel (57. Christoffer Boateng) – Daniel Pedersen (80. Essam Salamoun), Martin Koch.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 15:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018