Af Andreas Mayerhofer

Frem Hellebæk vandt igen

Helsingør Svømmehal, Ordre 1725841 kunde 655501, 25.000 visninger side

Frem Hellebæks to bedste hold forsatte, hvor de slap i forrige weekends kampe, da begge hold vandt igen.

Andetholdet  i serie 3 spillede ude mod Ejby på en bane, der var mere velegnet til rugby end fodbold. Dette forhindrede imidlertid ikke holdet i at levere en god præstation, idet Ejby blev besejret 4-0. Målscorerne for Frem Hellebæk var Magnus Djurhuus, Sebastian Heller og Patrick Ludvig som nettede hele to gange.

Førsteholdet i serie 2 under ledelse af John Berggren mødte ude et fysisk stærkt Frederiksværk hold. De første 20-25 min. bølgede kampen frem og tilbage, Frederiksværk havde mest spil, mens Hellebæk var farlige på omstillinger.

Efter 25 min. fik Jonathan Petersen med hjælp fra en flagrende Frederiksværk målmand skovlet bolden i mål, og det så ud til stillingen ville holde indtil pausefløjt. Hellebæks forsvar tog sig imidlertid en lille blunder, hvilket en Frederiksværk spiller udnyttede, da han udlignede til 1-1 kort før pausen.

Hellebæks letbenede spillere satte tempoet op i starten af anden halvleg, og da Frederiksværks forsvar tog lidt for let på tingene, strøg Alexandre Beguin igennem forsvarets højre side og scorede sikkert. Hellebæk sad nu solidt på kampen og man troede stillingen ville holde kampen ud, men sådan skulle det ikke gå. Med 10 min. tilbage ville en stærkt spillende Emil Løve dække en bold ud over baglinjen, men en vaks Frederiksværk spiller snuppede bolden for næsen af ham og sparkede bolden i nettet til 2-2 uden chancer for Emil Lindberg i Hellebæks mål. De unge spillere fra Hellebæk var imidlertid ikke tilfredse med 2-2 og i en hektisk afslutning fik Magnus Nilsson 4 min. før tid lagt bolden ind til Jonathan Petersen, som mellem venner og fjender scorede Hellebæks sejrsmål til 2-3. Næste lørdag møder Hellebæk topholdet Ølstykke ude, det bliver spændende at følge om de unge drenge fra Frem Hellebæk kan følge op på den flotte start på sæsonen.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 15:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Seneste Artikler

Kunne du tænke dig at blive gift ved en lynvielse?

Job i Nordsjælland

Rasmus Ebbe 388428 1723690 logo  25.000 win win 19/4 18-april 19
Living Invest, Kundenr 280833, Ordrenr 1725103, 25.000 visninger side/logo
Malerfirmaet Nordkysten side+logo 26/3-18-31/3-19 win win 1721580+81+82
Nsnet.dk – læs online
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu