Vilfred, Frederikke og Tilde fra 3.K. viser deres madpakke til fotografen. (Foto: Torben Sørensen)

Af Tine Zedeler

Hjælp til at stramme op på madpakken

https://www.kunstnershoppen.dk/

SNEKKERSTEN: Agurkehotdog , skyr og kylling i stedet for cremefraiche og kødpålæg. Eleverne fra 3. K på Snekkersten Skole besøgte forleden Michelin-spisestedet Restaurant Clou på Borgergade, hvor de blev undervist af kok Jonas Halvorsen.

– Vi var så heldige at vinde Skolemælkslegatet, hvor præmien var at vinde penge til en kok, som kan undervise os i at lave sunde og nemme retter for eksempel til madpakken. Det var en rigtig god oplevelse. Eleverne har fået mere viden om, hvordan de laver sund mad. Jeg er også selv blevet klogere, fortæller underviser og SFO-pædagog Lenny Damholt, Snekkersten Skole, som har udfærdiget ansøgningen til Skolemælkslegatet.

For Tilde Bo Riggelsen på ni år har det været en rigtig god oplevelse at blive undervist af en professionel kok.

– Det var rigtig godt. Jeg elsker at lave mad og spise den. Og vi fik rigtig mange gode ideer til at lave en sund madpakke. Jeg plejer som regel selv at smøre min madpakke, siger Tilde Bo Riggelsen.

Læs mere i dagens avis.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Multiflyt maj 19/20, 15-20.000 win win 17xxxx

Job i Nordsjælland

Borgerkroen 379696, 1754488 10-15.000 win juni 19/20
Restaurant Helsingør Golf, maj 19/20, 10-15000 win 1752529
Sørensen Byg. 501385 ordre 1757541 15.000 win juni 19/20
Kaiser april 19/20 15-000 win banner. 4 forskellige ældre sky, flæsk logo, aften midt/bund, smørrebrød side  175163520.
Autoflex Autopartner 383167, 1754257 15-20.000 win, maj 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu