Vilfred, Frederikke og Tilde fra 3.K. viser deres madpakke til fotografen. (Foto: Torben Sørensen)

Af Tine Zedeler

Hjælp til at stramme op på madpakken

AH modegarn 39169 1723845 side 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19

SNEKKERSTEN: Agurkehotdog , skyr og kylling i stedet for cremefraiche og kødpålæg. Eleverne fra 3. K på Snekkersten Skole besøgte forleden Michelin-spisestedet Restaurant Clou på Borgergade, hvor de blev undervist af kok Jonas Halvorsen.

– Vi var så heldige at vinde Skolemælkslegatet, hvor præmien var at vinde penge til en kok, som kan undervise os i at lave sunde og nemme retter for eksempel til madpakken. Det var en rigtig god oplevelse. Eleverne har fået mere viden om, hvordan de laver sund mad. Jeg er også selv blevet klogere, fortæller underviser og SFO-pædagog Lenny Damholt, Snekkersten Skole, som har udfærdiget ansøgningen til Skolemælkslegatet.

For Tilde Bo Riggelsen på ni år har det været en rigtig god oplevelse at blive undervist af en professionel kok.

– Det var rigtig godt. Jeg elsker at lave mad og spise den. Og vi fik rigtig mange gode ideer til at lave en sund madpakke. Jeg plejer som regel selv at smøre min madpakke, siger Tilde Bo Riggelsen.

Læs mere i dagens avis.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger top

Job i Nordsjælland

Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19
HF Byg 353825 1723481  logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19
Viridis 25.000 visninger fra 1/5. Kunde 369687 ordre 1724844 logo/side
https://www.kunstnershoppen.dk/
AH modegarn 39169 1723845  top 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu