Vilfred, Frederikke og Tilde fra 3.K. viser deres madpakke til fotografen. (Foto: Torben Sørensen)

Af Tine Zedeler

Hjælp til at stramme op på madpakken

Lank Guldsmed, 374401, 1723974, 12.000 visninger logobanner

SNEKKERSTEN: Agurkehotdog , skyr og kylling i stedet for cremefraiche og kødpålæg. Eleverne fra 3. K på Snekkersten Skole besøgte forleden Michelin-spisestedet Restaurant Clou på Borgergade, hvor de blev undervist af kok Jonas Halvorsen.

– Vi var så heldige at vinde Skolemælkslegatet, hvor præmien var at vinde penge til en kok, som kan undervise os i at lave sunde og nemme retter for eksempel til madpakken. Det var en rigtig god oplevelse. Eleverne har fået mere viden om, hvordan de laver sund mad. Jeg er også selv blevet klogere, fortæller underviser og SFO-pædagog Lenny Damholt, Snekkersten Skole, som har udfærdiget ansøgningen til Skolemælkslegatet.

For Tilde Bo Riggelsen på ni år har det været en rigtig god oplevelse at blive undervist af en professionel kok.

– Det var rigtig godt. Jeg elsker at lave mad og spise den. Og vi fik rigtig mange gode ideer til at lave en sund madpakke. Jeg plejer som regel selv at smøre min madpakke, siger Tilde Bo Riggelsen.

Læs mere i dagens avis.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Holmen, 1723975, 12.000 visninger top

Job i Nordsjælland

Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo
Ivar Jensen, K-nr. 1720262,  Ordrenr. 1725507, 30.000 visninger logo
Euronics log  win win 30.000 16/4 18 – april 19 1723144

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu