Vilfred, Frederikke og Tilde fra 3.K. viser deres madpakke til fotografen. (Foto: Torben Sørensen)

Af Tine Zedeler

Hjælp til at stramme op på madpakken

Prøvestenen logo/side/artikel banner

SNEKKERSTEN: Agurkehotdog , skyr og kylling i stedet for cremefraiche og kødpålæg. Eleverne fra 3. K på Snekkersten Skole besøgte forleden Michelin-spisestedet Restaurant Clou på Borgergade, hvor de blev undervist af kok Jonas Halvorsen.

- Vi var så heldige at vinde Skolemælkslegatet, hvor præmien var at vinde penge til en kok, som kan undervise os i at lave sunde og nemme retter for eksempel til madpakken. Det var en rigtig god oplevelse. Eleverne har fået mere viden om, hvordan de laver sund mad. Jeg er også selv blevet klogere, fortæller underviser og SFO-pædagog Lenny Damholt, Snekkersten Skole, som har udfærdiget ansøgningen til Skolemælkslegatet.

For Tilde Bo Riggelsen på ni år har det været en rigtig god oplevelse at blive undervist af en professionel kok.

- Det var rigtig godt. Jeg elsker at lave mad og spise den. Og vi fik rigtig mange gode ideer til at lave en sund madpakke. Jeg plejer som regel selv at smøre min madpakke, siger Tilde Bo Riggelsen.

Læs mere i dagens avis.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo
https://www.kunstnershoppen.dk/
Petersen ure-smykker, 373613, 1724569, 25.000 visninger logo
Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu