Kæmpe loppe-koncept åbner snart i Gefioncenteret


Af Niels Berg

25-årige Jacob Midtgård fra Helsingør bliver daglig leder af Brugt - nyt for dig, som åbner næste fredag. (Foto: Torben Sørensen)

HELSINGØR: Konceptet kendes allerede fra Byens Bazar i Prøvestenscenteret i Helsingør, men nu tager Jim Bengtsson handsken op og udfordrer det populære Prøvestensmarked med et tilsvarende i Gefioncenteret, nærmere betegnet på Fenrisvej i de lokaler, som tidligere husede værtshuset Pub & Sport.

Stedet kommer til at hedde »Brugt – nyt for dig« og åbner på fredag den 1. juli.

I tilknytning til det kendte loppemarkedskoncept, hvor borgerne lejer stadepladser til sine genbrugsvarer, så vil der blive indrettet en spillehal og en is- og kaffebar med bland-selv-slik og kager, oplyser Bengtsson, som blandt andet vil konkurrere med det bestående genbrugsmarked på prisen, tyverisikring, på markedets indretning og på størrelsen.

– Loppemarkedet breder sig over 1.000 kvadratmeter og vil blive opdelt i sektioner, så kunderne kan gå lige hen til de varegrupper, de er interesseret i, siger Jim Bengtsson, som i forvejen driver natklubben

Moon-shine i Bjergegade i Helsingør, og hvis byggefirma står bag renoveringen og ombygningen af de nuværende Rib House-lokaler på Stengade.

Brugt – nyt for dig holder åben til klokken 18 alle ugens syv dage, mens spillehallen og de øvrige tilbud holder åben til klokken 22.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018