Af Niels Berg

Motorcykelkører blev hårdt kvæstet på Gurrevej

GURRE: En 45-årig mandlig motorcyklist fra Helsingør blev lørdag formiddag kørt i ambulance med politieskorte til Rigshospitalets traumecenter med hårde kvæstelser, efter at han var stødt ind i  en traktor på Gurrevej udfor nummer 430a ved Gurre Slotsruin.

Søndag formiddag var mandens tilstand stadig ukendt. Føreren af traktoren, en 67-årig mand fra Helsingør, kom ikke noget alvorligt til. Løse dele fra motorcyklen fløj over og ramte forruden på en personbil, der lå bagved traktoren under sammenstødet, men også denne fører, en 42-årig mand fra lokalområdet, slap uden mén.

Læs hans gruopvækkende beretning om ulykken i Helsingør Dagblads mandagsudgave.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:56

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu