Helsingør FT var tæt på sejren


Af Katrine Wandrup

Helsingør Floorball Team var for tredje gang på godt en måned i Jylland. Man skulle en tur til Sunds, som ligger omkring Herning.

Målet var at få visket tavlen ren, efter sidste kamps store nederlag til Benløse

Sunds havde inden kampen kun tabt en enkelt kamp, og lå placeret helt oppe i toppen af Unihoc Ligaen.

Første periode blev brugt af begge hold til at se hinanden lidt an. Periodens eneste mål tilfaldt Sunds, som med en aflevering ind i toppen af slottet, og en hurtig afslutning, fik kampens første mål.

Sunds kom på 2-0 kort inde i anden periode. Herefter skulle over halvdelen af perioden spilles, før der igen kom en scoring. Men herefter gik det lige pludseligt stærkt, og målene kom på samlebånd, hvilket betød at anden periode sluttede med stillingen 3-3.

Kampen var dermed helt lige før tredje periode, og det var derfor et Helsingørmandskab med gejst, der gik ind til de sidste 20 minutter spil. Det var Helsingør der fik første mål i tredje periode, og bragte sig på 3-4.

Derfra løb Helsingør ind i lidt modgang, og fik ikke scoret på deres chancer. Det straffede Sunds ved at score tre hurtige mål i træk, og var dermed foran 6-4.

Til sidst fik Helsingør scoret igen, men det blev desværre ikke til flere mål. Kampen sluttede 6-5, til stor ærgelse for Helsingør spillerne.

Kampens spiller for Helsingør var mere eller mindre selvskrevet, idet Frederik Olsen gik forrest på dagen, både som målscorer og i oplæggerens rolle.

Nederlaget betyder at Helsingør nu er ret isoleret i bunden af ligaen. Det er de sammen med Aab og Hvidovre. Det er dog ikke noget der skræmmer formand for Helsingør FT Jan Hammer.

– Springet fra den næst bedste række, og så herop i ligaen er kæmpe stort, og kræver lang tilvænning. Så helt basalt er målet for denne sæson overlevelse, men vi arbejder med en langsigtet plan, og vi er hele tiden i udvikling. Vi har en masse unge spillere på 17-18 år, med et stort potentiale, som også kræver tid. Så det er en stor proces vi er i gang med. Sagde Jan Hammer til Helsingør Dagblad.

Hammer sluttede af med at sige, det vigtigste for klubben lige nu, er tilvænning til den bedste række og udvikling.

En af grundene til at formand Hammer er så rolig omkring en eventuel plads i nedrykningsspillet, handler om at mange af klubberne i den næstbedste række, simpelthen ikke klar økonomisk til at rykke op. Det betyder at de i sidste ende slet ikke ønsker at rykke op, og dermed kan Helsingør få lov til at blive i Unihoc Ligaen.

Næste kamp for Helsingør FT er lørdag den 22. oktober, her skal Helsingør en tur til Skanderborg. I sæsondebuten tabte man til Skanderborg, så der revanche på menuen.

Artiklen sidst ændret: 12. marts 2018 18:19

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018