Af Frederik Blomsterberg

Hellebæk taber efter skidt anden halvleg

Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo

Fodbold: Hellebæks serie 1 hold spillede i lørdags på udebane mod Fredensborg. Det var begge holds næstsidste kamp, inden de gik på lang vinterpause.

Fredensborg var i anden halvleg Hellebæk overlegne og kunne tage sejren sikkert. Kampen endte 5-1 til Fredensborg på trods af en 1-0 føring til Hellebæk efter første halvleg.

Hellebæk vidste på forhånd, at det skulle blive en svær kamp mod et godt Fredensborg hold. Men ikke kun modstanderen viste sig at være en udfordring. Også lave temperaturer, hård vind og regn var noget som tydeligt påvirkede spillerne negativt.

Det startede ellers rigtig godt for Frem Hellebæk, der i første minut kunne bringe sig foran efter en dødbold. Jonathan Petersen kom højest og headede bolden mod mål. En Fredensborg spiller prøvede at sparke bolden væk, men endte med at skyde den på stolpen og ind i mål.

Efter ni minutter var Hellebæk tæt på igen, da de havde et forsøg på overliggeren. Den første halve time var det faktisk Hellebæk, der sad på spillet, derefter svingede det lidt med forsøg i begge ender. Og holdene kunne gå til pause med en 1-0 føring til Hellebæk.

Anden halvleg skulle være en helt anden affære. Her virkede det som, om Hellebæk aldrig kom ordentligt igang igen. Der manglede simpelthen gejst og energi. Det blev straffet mod et godt hold som Fredensborg.

På bare syv minutter  lykkedes det for hjemmeholdet at lave tre mål og dermed vende kampen fuldstændig kort inde i anden halvleg.

Derfra kom Hellebæk aldrig tilbage i kampen. De prøvede til sidst at satse og smide flere mand frem på banen for at komme tilbage, men uden held. I stedet løb Fredensborg ned i den anden ende og kunne let score til både 4-1 og 5-1.

- Jeg er fint tilfreds med vores første halvleg, og står også med følelsen af det er fortjent vi fører ved halvleg. Men derefter går det helt galt, vi kommer slet ikke ud til anden halvleg. Vi spiller simpelthen en katastrofal anden halvleg. Og så man også bare rose Fredensborg for at være effektive og udnytte vores mange fejl. Sagde Hellebæk træner John Berggreen om kampen.

- Vi har før haft problemer i forhold som i denne kamp. Vejret og banens medtaget tilstand skabte problemer for vores spil. Men i sidste ende er det mentalt det går galt. Fortsatte Berggreen.

Træner John Berggreen afsluttede med, at erkende at det nok var på tide, at kigge den anden vej i tabellen, og prøve at holde sig over nedrykningsstregen.

Næste kamp for Frem Hellebæk i serie 1, er lørdag d. 29. oktober hjemme mod Grønne Stjerne.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

 • Søg i vores arkiv
 • Nem og hurtig adgang
 • Læs os på farten
 • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 24. oktober 2016 00:00

Den gode tone

 • Respekter fællesskabet
 • Overskrid ikke grænsen
 • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Jumbo Personal Computer, order nr. 1725098. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. side/logo
HF Byg 353825 1723481 logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19
Bruuns rengøring logo 25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Hgør Teater, Kulturnat 1734966 til 28/9
Euronics win win top 30.000 16/4- 18-april 19 1723144

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu