Af Josephine Vedel

Helsingør taber i Skanderborg

Trykkeriloftet, Kundenr. 500319, Ordre 1725167, 25.000 visninger side/logo

Floorball.  Skanderborg Killerbees lagde i weekenden gulv til kampen mod Helsingør FT.

Kampen var præget af hurtige omstillinger, hvor Skanderborg var skarpest. Helsingør var midt i kampen bagud 4-1, men kæmpede sig tilbage, og forsøgte at presse Skanderborg i kampens hektiske slutning, men resultatet blev et skuffende 6-4 nederlag.

Første ligakamp i denne sæson var i september mod Skanderborg i Helsingør Hallen. Det blev et tæt, men også målfattigt opgør, som endte 1-3. Helsingør skulle derfor forsøge at tage revanche.

Denne lørdag stod samtidig for at være fjerde bustur til Jylland indenfor sæsonens første to måneder, og man kan derfor se frem til kun at skulle krydse Storebælt én gang mere i sæsonens grundspil, da Brønderslev skal besøges til februar.

Første periode viste målmændene deres klasse, og det betød at perioden blev særdeles målfattig.

De to hold så hinanden an og kun en enkelt gang blev målstregen passeret. Målet kom kort efter, at Helsingør havde været i powerplay, hvor det var tæt på scoring flere gange. Men i stedet var det Skanderborg som var kyniske kort efter udvisningens udløb, og kunne tage føringen.

Helsingør startede anden periode i undertal, hvor Niklas Wensmark var blevet udvist kort før pausen. Helsingør afviste Skanderborgs powerplay langt hen af vejen, men måtte indkassere endnu en scoring med lidt over et minuts spil af anden periode.

Herefter gik der et par minutter, hvor spillet var åbent, før Helsingør endnu kom i undertal. Igen udnyttede Skanderborg sit overtal, og stillingen var derved 3-0.

Endelig kom der så hul på bylden for Helsingør. De kom på 3-1 på en af mange store chancer i Skanderborgs ende. Andreas Krogh spillede bolden i retning af toppen af slottet, Jonas Hviid fik plads og kunne sende en hurtig afslutning af sted.

Helsingør spillerne fik dermed troen på at kunne komme tilbage i kampen. Det vendte dog hurtigt, da der kom endnu en Skanderborg-scoring blot 40 sekunder efter Helsingørs reducering.

Helsingør blev nødt til at presse på for at komme tilbage i kampen, og det lykkedes til dels. Igen var det Jonas Hviid som fik passeret Skanderborg-keeperen, næsten på samme opskrift som første scoring, og med samme oplægger, Andreas Krogh.

Efter 4-2 målet var der to situationer der særligt stak ud. Først en scoring i Skanderborgs ende, som blev underkendt, da dommeren mente at Helsingør brugte høj stav for at få bolden i kassen.

Kort efter var det i Helsingørs ende. Her sendte Skanderborg en afslutning af sted, som i de flestes øjne lignede at den ramte den bageste stolpe i målet, hvorefter den kom tilbage ud af målet. Dommerne så i imidlertid ikke at bolden muligvis havde passeret målstregen, og spillet fortsatte, og derved en pausestilling på 4-2 før de afgørende 20 minutter.

Troen på at kunne vende kampen var til stede, da Helsingør gik ind til de sidste tyve minutter, men man fik en stor kold klud i ansigtet. Skanderborg blot skulle bruge 47 sekunder af tredje periode for at udbygge deres føring til 5-2.

Med tre mål nede skulle der ske noget ekstraordinært for komme tilbage i kampen. Skanderborg blev ramt af en udvisning, som Helsingør ikke formåede at udnytte. Helsingør havde masser chancer, men kun en blev omsat til mål. Jens Stigaard forsøgte sig med et skud udefra, som blev afvist. Lidt heldigt opsnappede han den løse bold og fik sendt den mod mål igen. Her var der mere held da bolden blev rettet af på vejen og endte i netmaskerne

To minutter senere blev Skanderborg igen ramt af en udvisning, og det var derfor en gylden mulighed for at reducere yderligere, men overtallet blev igen ikke udnyttet.

Minuttet efter fik Skanderborg tilkæmpet sig et straffeslag som landsholdsaktuelle Brian Nielsen scorede flot på til 6-3.

Kampen sluttede med flere udvisninger, og trods stort pres fra Helsingør måtte holdet desværre trække det korteste strå. 6-4 var en stor skuffelse for Helsingør, som efter endnu en Jyllandstur måtte drage hjem mod Sjælland uden point.

Helsingør spiller næste kamp lørdag den 29. oktober, hvor holdet skal en tur til Valby. Holdet håber at de her kan tage revanche for pokalnederlaget fra forrige måned, mod Copenhagen FC.

//Jens Stigaard

Artiklen sidst ændret: 24. oktober 2016 00:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Tikøb dæk 19/20, 20-25.000 win win 1752517

Job i Nordsjælland

Forsyning 375774 25.000 win til og med juni ´19. 1729995
Casper Andersson  24/5  18 – 24/5 19 25.000 1726606 logo
Kaiser april 19/20 15-000 win banner. 4 forskellige ældre sky, flæsk logo, aften midt/bund, smørrebrød side  175163520.
Viridis 25.000 visninger fra 1/5. Kunde 369687 ordre 1724844 logo/side. skift 19/3
Mestergartner april og 1 år frem. 19/20 15-20.000. win win 17xxxx

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu