Theis Berg: »Jeg er rigtig konservativ, ikke pop-konservativ som Nye Borgerlige er!« (Foto: Torben Sørensen)

Af Jesper Munch Nielsen

Reality-stjerne stiller op til byrådsvalg

HELSINGØR: Theis Berg blev kendt på mange tv-skærme, i mange ugeblade og formiddagsaviser for sin medvirken i et reality-program. Berg har sagt farvel til reality-shows og vil nu hellere beskæftige sig med den rigtige virkelighed. Han er nemlig klar ved det kommende byrådsvalg i Helsingør som en af de konservative kandidater.

– En af grundene til, at jeg stiller op, er, at der jo mangler unge mennesker i kommunalpolitik. I Helsingør Byråd er kun en enkelt, Philip Læborg, som også er fra De Konservative. Og det er et problem, hvis det kun bliver ældre mennesker, som sidder i byrådene, forklarer Theis Berg.

24-årig Berg er født og opvokset i Helsingør og er flyttet tilbage igen efter en del år andre steder i Danmark. For øjeblikket bor han godt nok lige uden for kommunegrænsen, men han rykker tilbage til Helsingør, så snart en ledig bolig viser sig.

– Jeg er et sted i livet, hvor jeg har tid og lyst til at gøre en indsats. Jeg kunne blandt andet godt tænke mig at være med til at videreudvikle Helsingør succes som kulturby. Og erhvervspolitikken brænder jeg nok allermest for.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu