Tredjeholdet med Jacob Frederiksen, Bjarne Steenberg, Torben Olsen og Peter Svendsen. (Privatfoto)

Af Josephine Vedel

Blandede bolsjer for HBTK’s seriehold

HF Byg 353825 1723481 logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19

Af Peter Tranto

Bordtennis: I holdturneringens 3. runde har Helsingør Bordtennisklubs førstehold ikke spillet grundet modstanders holdtrækning. De syv andre hold har været i kamp med tre sejre, to uafgjorte og to tabte kampe som resultat.

Serie 1:
Hillerød - Helsingør 2: 7-7
Helsingør 3 - Kbh. BTK: 7-7

Andetholdet spillede ude mod Hillerød, som startede stærkt. Per Kammer, Henrik Hansen og Yael Schade lagde ud med at tabe deres tre singler, mens juniorspilleren Marc Franck vandt sin singlekamp. Det gik lidt bedre i 2. singlerunde, hvor både Per og Yael vandt deres singler. Stillingen inden doublerne var dermed 5-3 til hjemmeholdet. Begge hold vandt en double hver, Yael og Marc stod for Helsingørs sejr.

Der skulle så strammes op hvis der skulle points med hjem – og det skete også. Tre singlesejre gik Helsingørs vej med Per, Henrik og Marc som vindere, mens Yael tabte sin single til Hillerøds bedste spiller, Niels Reuter. Tredieholdet spillede hjemme på Hornbæk skole mod København. Det blev hele vejen en meget tæt affære. De tre singlerunder endte nemlig alle 2-2 og da begge hold vandt en double hver, så var slutresultatet 7-7 en realitet.

Torben Olsen var Helsingørs bedste med tre singlesejre, Peter Svendsen vandt to sejre, Bjarne Steenberg vandt 1, mens der ikke var gevinst til Jakob Frederiksen denne gang.

Serie 2:
Helsingør 4 - Herlev: 3-11

Holdets normalt bedste spiller, Robert Heckmann, måtte desværre melde afbud til kampen på grund af en skade. Det svækkede naturligvis helsingoranerne, og da modstanderne fra Herlev stillede med et stærkt mandskab, så var der ikke meget at gøre for hjemmeholdet, som led et klart 3-11 nederlag.

Helsingør startede ellers godt med singlesejre til Asger Krebs og Pia Hansen i første singlerunde. Men så fik Herlev en uimodståelig stærk periode med ni sejre i træk, inden Kenneth Novak sluttede af med en 3-2 sejr i kampens sidste single.

Henrik Stage tabte sine tre kampe, mens de tre andre tabte to hver.

Serie 3:
Jægerspris - Helsingør 5 1-9
Helsingør 6 - Herlev 7-3

Udekampen mod Jægerspris gav femteholdet sejr nummer tre ud af lige så mange mulige. Med ubesejrede Povl Skov i spidsen var holdet modstanderne overlegne, og kun Claus Jensen måtte give fortabt i den ene af hans singler. Henrik Hjelm vandt ligesom Povl tre singlesejre.

Holdet ligger nu øverst i rækken uden pointtab, så det bliver interessant at se, om der er andre hold i rækken, som kan besejre dem.

6. holdet fortsatte ligesom 5. holdet sejrsrækken og vandt hjemme en klar sejr på 7-3. Kun Herlevs kvindelige spiller, Marianne Bærtelsen formåede at besejre Helsingør-spillerne. Til gengæld vandt hun over alle tre.

Michael Nakskov, Bo Poulsen og Joachim Nielsen vandt til gengæld over Herlevs to andre spillere og tillige doublen. Holdet har dermed fået en rigtig god start med tre sejre og det giver en god selvtillid, da man sidste sæson kun formåede at skrabe tre points sammen i alle holdkampene.

Serie 4:
Køb. BTK - Helsingør 7: 3-7
Helsingør 8 - Allerød: 3-7

Helsingørs ene serie 4-hold var en tur ind til remisen på Trianglen, hvor hjemmeholdet holder til. Hjemmeholdet var uden pointtab, men det lavede Helsingørholdet om på. Københavnerne havde en spiller med, som vandt over alle tre Helsingør-spillere med tre sæt mod to.

Inger Jönsson, Jørn Kjeldmand og Peter Tranto vandt alle over de to andre modstandere, så det endte med at blive en 7-3 sejr.

Klubbens nyeste hold, Helsingør 8 spillede deres første hjemmekamp, hvor de mødte et meget rutineret hold fra Allerød. Kun Jesper Hemmingsen kunne give dem modstand. Han vandt to singler og doublen sammen med Per Frederiksen. Tredjemanden Jesper Rendtorff måtte nøjes med at være tæt på sejrene.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

 • Søg i vores arkiv
 • Nem og hurtig adgang
 • Læs os på farten
 • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 3. november 2016 00:00

Den gode tone

 • Respekter fællesskabet
 • Overskrid ikke grænsen
 • Vær med og hav det sjovt

Skal man tvinge flygtning til at dele bolig?

Job i Nordsjælland

Euronics log win win 30.000 16/4 18 – april 19 1723144
Madam Sprunck, Kunde nr. 220955, Ordre nr. 1725351, 25.000 visninger logo/side
prøvestenen logobanner
Petersen ure-smykker, 373613, 1724569, 25.000 visninger logo
Lynhjem Kunde nr. 34254 Ordre nr. 1725515 Antal visninger: 30.000 Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu