Daniel Jespersen (FC Helsingør) under kampen i Bet25 Ligaen mellem Lyngby Boldklub og FC Helsingør den 8. maj 2016 på Lyngby Stadion. (Foto: Claus Birch).FODBOLD: Daniel Jespersen (FC Helsingør) under kampen i Bet25 Ligaen mellem Lyngby Boldklub og FC Helsingør den 8. maj 2016 på Lyngby Stadion. Foto: Claus Birch

Af Andreas Mayerhofer

FCH-målmand stopper karrieren

Fodbold: Den fjerde alvorlige knæskade betød, at FC Helsingørs målmand i en alder af 20 år nu må indstille karrieren. Den inderste menisk i det ene knæ er fjernet helt, og et øjeblikkeligt fodboldstop var nødvendigt for at holde slidgigten fra døren nogle år ud i fremtiden.

– Det er med et tungt, tungt hjerte, at vi i klubben har måttet sande, at Daniels knæ desværre ikke kan holde til at spille fodbold mere. Daniel har taget os alle med storm, og er en fantastisk person, som altid spreder godt humør i klubben. Han er et mønstereksempel på en seriøs og dedikeret fodboldspiller, og der er ingen tvivl om at der er mange unge spillere der kan lære af Daniels seriøsitet og dedikation. Daniel vil blive savnet i klubben, og jeg kan kun ønske ham alt det bedste fremover. Jeg er sikker på at han med sin fantastiske indstilling, og livssyn, nok skal få succes i livet uden for fodboldbanerne, det fortjener han” udtaler FC Helsingørs direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse.

Målmanden lægger ikke skjul på sin ærgrelse over at være tvunget til fodboldstop i så tidlig en alder.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu