Helsingør håndbold med tredje sejr på stribe


Af Katrine Wandrup

Håndboldherrernes oprykningsdrømme brast samtidig med, at Helsingør Håndbolds damer søndag blev fejret i Helsingørhallen for deres oprykning til 2. division. (Arkivfoto)Helsingør Håndbold

Håndbold: Helsingør Håndbold var lørdag på besøg i Egedalshallen hvor Øresund Håndbold ventede. Det blev til endnu en god oplevelse på udebane, og holdet kunne tage derfra med en sejr på 25-20.

Da det var et lokalopgør, var det tydeligt at der var høj tænding på igennem hele kampen.

Allerede fra kampens start var det et Helsingør hold i kontrol, og på trods af en kort periode hvor man var bagud med en i første halvleg, kunne man gå til pause foran med 13-10.

I løbet af første halvleg havde Øresund prøvet sig af med forskellige taktiske genistreger, blandt andet blev et par af Helsingør spillerne mandsopdækket i dele af kampen. Men lige lidt hjalp det, og Helsingør var komfortabelt foran.

Anden halvleg gik i gang, og det var med samme takter som i første halvleg. Helsingør var kontinuerligt foran med 4-5 mål, og sejren var aldrig rigtig i fare.

Dermed vandt Helsingør sikkert kampen 25-20, og kunne dermed få et døgn på førstepladsen.

– Vi har fint styr på kampen hele vejen igennem, specielt forsvarsmæssigt er vi gode. Selvfølgelig var der lidt ekstra tænding og spænding da det var et lokalopgør. Men via en rigtig god holdindsats går vi ud og vinder en kamp, som vi på papiret også bare skal vinde. Vi burde måske have vundet større, men deres målmand har en rigtig god dag. Sagde træner Maj-britt Skeldrup om kampen.

Kampens topscorer for Helsingør blev unge Krøj Skov med syv mål, skarpt forfulgt af Sebastian Carlsen og Tim Hansen med henholdsvis seks og fem mål. Udover målscorerne var der ros til målmand Christian Iversen som stod en flot kamp.

Næste kamp for Helsingør Håndbold er hjemme i Helsingørhallen, hvor Furesø håndbold kommer på besøg til topopgør. Kampen bliver spillet den 27. november klokken 15:45.

Artiklen sidst ændret: 20. november 2016 00:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018