Helsingør Håndbolds kvinder i 3. divisions Pulje 6 spillede mandag aften endnu en solid kamp og slog altid vanskelige Ajax København 3 på udebane. (Arkivfoto: Torben Sørensen)Helsingør Håndbolds kvinder spillede mandag aften endnu en solid kamp og slog altid vanskelige Ajax København 3 på udebane. (Arkivfoto: Torben Sørensen)

Af Frederik Blomsterberg

Pligtsejr til håndbolddamerne

rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side

Håndbold: Helsingørs damehold spillede søndag hjemmekamp mod Ajax København. Helsingør dominerede hele kampen, og vandt komfortabelt 29-18.

Kampen var en duel mellem toppen og bunden af rækken. Helsingør lå inden kampen i den sjove ende af 3. division, hvorimod Ajax lå nede og kæmpede i den tunge ende.

Kravet for Helsingør var klart. Kampen skulle vindes for at komme tilbage på sporet.

HH kom rigtig godt fra start, og var tidligt i kampen foran komfortabelt. Men i løbet af halvlegen prøvede Ajax sig af med ”syv mod seks spil”, og det havde Helsingør svært ved at dæmme op for. Ajax’ taktiske genistreg kunne dog ikke vende kampen til deres fordel, og Helsingør kunne gå til pause foran 15-12.

I pausen blev der snakket om at få styr på deres ”syv mod seks spil”, og justeret nogle småting.

Pausesnakken virkede, og fra starten af anden halvleg rykkede Helsingør fra Ajax. Der blev spillet flot håndbold, og man kørte udebane holdet over. Derudover fik man styr på Ajax taktiske genistreger, hvilket betød at de kun fik scoret tre gange i anden halvleg.

Kampen sluttede med en storsejr på 29-18 til Helsingør.

- Det var en pligtsejr, over et hold der skulle slås. Vi har haft nogle ærgerlige nederlag, så det var vigtigt at komme tilbage på sporet med en god sejr. I halvlegen får vi drøftet de ting der ikke fungerede, og i anden halvleg er vi klart bedst. Sagde træner Poul Sørensen om kampen

Anne Waage blev Helsingørs topscorer i kampen, på trods af hun døjer med skadesproblemer, og kun spiller i forsvaret. Hun scorede seks mål, fem på straffe og en på kontra.

Derudover var der ros fra træneren til holdets nye keeper som igen spillede en flot kamp, Sabine Serwin spillede igen godt og Mie Hansen, som internt på holdet blev kåret til kampens spiller.

Næste kamp for holdet er på udebane i Vanløse. Kampen spilles 6. december 19.45 i Vanløsehallen.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 28. november 2016 00:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal man tvinge flygtning til at dele bolig?

Job i Nordsjælland

Verona Pizza og Kebab 20.000 win win 23/5 18-23/5 19 1726656 logo
https://www.kunstnershoppen.dk/
Nsnet.dk – læs online
Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
AH modegarn 39169 1723845  top 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu