Cheftræner Christian Lønstrup (FC Helsingør) på sidelinien under kampen i Bet25 Ligaen mellem FC Vestsjælland og FC Helsingør den 4. oktober 2015 på Harboe Arena i Slagelse. Foto: Claus BirchFODBOLD: Cheftræner Christian Lønstrup (FC Helsingør) på sidelinien under kampen i Bet25 Ligaen mellem FC Vestsjælland og FC Helsingør den 4. oktober 2015 på Harboe Arena i Slagelse. Foto: Claus Birch

Af Andreas Mayerhofer

Lønstrup om Superliga-rygter: Smigrende for mig og FC Helsingør

Jobo bilcenter, 374274, 1724821, 20000 visninger logo/side

FC Helsingørs cheftræner, Christian Lønstrup, bliver nævnt som kommende Superliga-træner flere steder. Man kan blandt andet spille penge på, om han snart er i spidsen for Sønderjyske, og i gårsdagens udgave af Helsingør Dagblade kunne man læse, at sportschefen for sidste sæsons sølvvindere ikke er afvisende. Der er dog intet konkret endnu.

Fodbold: Der kan meget vel være en trænerkabale på vej i toppen af dansk fodbold, hvor FC Helsingørs cheftræner, Christian Lønstrup, kan blive et af de kort, der får det hele til at gå op.
BRØD: Således er han nummer tre på bookmakernes liste over emner til det snart tomme sæde i Sønderjyske, fordi den nuværende træner, Jakob Michelsen, inden længe skifter til Hammarby i Sverige.

– Jeg har hørt rygterne, men der er intet konkret her og nu. Der har været løse henvendelser, men ikke mere end det, og jeg spiller med helt åbne kort over for FC Helsingør. Hører jeg det mindste, så er ledelsen den første, der får noget at vide. At jeg bliver nævnt i forbindelse med et job i Superligaen er smigrende for både mig og FC Helsingør. Det betyder, der bliver lagt mærke til os, siger Christian Lønstrup.

Han lægger ikke skjul på, at et job i Superligaen vil være fristende.

Svært at sige nej
– Det vil være svært at sige nej til, men igen – der er intet konkret. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil arbede i et fuldtidssetup, hvor der er mulighed for at nørde en hel masse igennem og have mulighed for formiddagstræning og så videre, lyder det fra Lønstrup, der dog ikke lyder som en mand, der er på vej ud af Helsingør for enhver pris.

– Man skal selvfølgelig tænke sig godt om, his der kommer et tilbud en dag, for der er rigtig mange dygtige trænere om ret få jobs. Men det er jo helle ikke umuligt, at vi en dag rykker op med FC Helsingør og at vi så også kan komme i gang med et fuldtidssetup, konstaterer FCH-træneren.

I FC Helsingør er man godt klar over, at der er blevet lagt mærke til det arbejde, som er gjort i klubben siden oprykningen i 2015.

Liste med emner
Derfor er det en kalkuleret risiko, at en større klub en dag sender bud efter træneren, ligesom Randers og Sønderjyske i sommer hentede henholdsvis Kasper Enghardt og Philip Zinckernagel i klubben.

– Vi er da selvfølgelig klar over, at vi har en rigtig dygtig træner i FC Helsingør, som der meget naturligt bliver kigget på, når der skal fordeles trænerposter i dansk topfodbold. Det er ikke en overraskelse. Vi håber da at få lov at beholde ham et stykke tid endnu, og foreløbig har jeg ikke hørt, at andet skulle være på trapperne, siger FC Helsingørs direktør, Janus Kyhl.

Skulle det alligevel ske, at Superligaen pludselig kalder på cheftræneren, så lover Kyhl at være forberede.

– Jeg tænker selvfølgelig tanker om, hvad der skulle ske, hvis og såfremt Christian forlader os, og jeg vil da heller ikke afvise, at jeg har min egen lille liste over emner, der kunne være interessante for vores setup. Og det er klart, at når rygterne begynder at tage til, så kigger jeg også lidt nærmere på min liste og finpudser den hist og her, forklarer Janus Kyhl, som slet ikke vil give det mindste hint om, hvem der kunne være interessant, hvis Lønstrup rykker videre.

Christian Lønstrup har været i FC Helsingør i to omgange. Først et par år som assistent for Benny Gall, inden har havde et lignende job i AB i et halvt år. Januar 2013 kom han tilbage til FC Helsingør – denne gang som cheftræner.

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2018 15:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
AH modegarn 39169 1723845  top 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19

Job i Nordsjælland

Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side. ny jan 19
Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
HF Byg 353825 1723481  logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19
Photocare, Kunde nr. 69693, Ordre nr. 1725519, 25.000 visninger logo
Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19 nyt top 20/12

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu