Dermed nåede Nicholas Marfelt kun at få et halvt år hos FC Helsingør i denne omgang, efter at han blev hentet til klubben i sommer fra 2. divisionsklubben, Hvidovre. Det skriver FC Helsingør i en pressemeddelelse.

Nicholas Marfelt har med stor succes forvaltet sin tid i FC Helsingør, og blev med det samme en profil i 1. division. Dette har også medført stor interesse fra forskellige klubber, og tidligere i januar var Marfelt således også til prøvetræning i Brøndby. Det blev ikke til en kontrakt på Vestegnen, men straks efter prøveopholdet i Brøndby kom flere klubber på banen i jagten på den unge venstre back.

Det blev som bekendt SønderjyskE der løb med Marfelt´s underskrift, og det passer FC Helsingørs direktør, Janus Kyhl, ganske fint.

– Vi har hele tiden fornemmet en interesse i Marfelt fra SønderjyskE´s side, og efter et fint forløb med salget af Philip Zinckernagel i efteråret, er det en klub som jeg kan stå inde for. De har nogle gode værdier, og minder på mange måder om os selv, omend i en større målestok, siger Janus Kyhl.

– Nicholas Marfelt har fra starten af sin tid hos FC Helsingør været et mønster eksemplar på en professionel fodboldspiller. Han er kommet til klubben med en dedikation og professionalisme som har imponeret alle på og omkring holdet. Det er en hurtig rejse han har taget, men jeg er sikker på at han nok skal få succes nu hvor han tager næste skridt ind i Superligaen. Vi vil med spænding følge ham i SønderjyskE og ønsker ham al held og lykke videre i karrieren.

Nicholas Marfelt er allerede tiltrådt i SønderjyskE mandag formiddag.