Sådan er stadion på Gl. Hellebækvej tegnet indtil videre. Hegnet af lysende pæle omkring stadion bliver mere end bare en afspærring. Det er tænkt som et skulpturelt element. »Et nyt vartegn for hele idrætsparken. Et pejlemærke, der lyser op om aftenen!«, hedder det i projektmaterialet. Illustrationen viser den eksisterende Helsingør Hallen til venstre og det nye stadion til højre.

Af Jesper Munch Nielsen

Her er Helsingørs nye stadion

Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo

Projekt: Det fodboldstadion ved Gl. Hellebækvej, som Helsingør Kommune præsenterede tegningerne til i går og håber at få bygget på rekordtid, skal være en del af et anlæg, som ikke kun er til ære for fans af FC Helsingør, men for alle borgerne.

Det nye stadion skal ifølge visionen være midtpunkt i en park fuld af oplevelser og muligheder. Og det skal smelte sammen med Helsingør Hallen ved hjælp et skulpturelt hegn af lysende pæle.

- Her kommer et meget fint, grønt park-rum, som hele kommunen kan få fornøjelse af. Anlægget med stadion er ikke et meget lukket landskabeligt rum, men et sted, hvor folk kan komme forbi og benytte sig af de aktivitetsmuligheder, der er, også selv om man ikke skal til fodbold eller dyrke anden idræt Jeg tror, at mange for eksempel vil gå en tur i parken og spise brunch i caféen og se ud på det hele, siger Rune Ulrick Madsen.

Han var en af arkitekterne i den dommerkomite med fagfolk, embedsmænd og byrådspolitikere, der skulle vælge mellem de tre bud på det nye stadion, som kommunen havde fået. Projekteringen af det nye stadion - afløseren for stadion på Nordre Strandvej - skal firmaerne Nova5 og Elkjær & Ebbeskov tage af sig af.

Se hele pressemødet her:

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 16. juli 2018 18:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Verona Pizza og Kebab 20.000 win win 23/5 18-23/5 19 1726656 logo
Living Invest, Kundenr 280833, Ordrenr 1725103, 25.000 visninger side/logo
AH modegarn 39169 1723845 logo 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19
Malerfirmaet Nordkysten side+logo 26/3-18-31/3-19 win win 1721580+81+82
vind salaer

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu