Håndboldherrernes oprykningsdrømme brast samtidig med, at Helsingør Håndbolds damer søndag blev fejret i Helsingørhallen for deres oprykning til 2. division. (Arkivfoto)Helsingør Håndbold

Af Helsingør Dagblad

Glad håndboldtræner: ”Forskellen var som nat og dag!”

Nsnet.dk – læs online

Håndbold: Helsingør Håndbolds 3. divisions herrer revancherede sig søndag med en flot 37-28 sejr ude over KSG efter sidste søndags blamage mod bundproppen Holte/Rudersdal.

Det var et forvandlet helsingoransk herrehold, der søndag eftermiddag spillede mod KSG i Tre Falke Hallen.

Glad træner: ”Som nat og dag”
- Det var som nat og dag, og noget af det bedste håndbold, jeg har set, fortæller herrernes træner Maj-Britt Skeldrup om søndagsopgøret.

Kampen skulle markere en ny start for herrerne efter sidste uges forsmædelige 24-32 nederlag mod det absolutte bundhold Holte/Rudersdal Håndbold.

- I ugen der er gået, har vi talt om, hvilken slags håndbold, vi gerne ville spille. Og i dag prøvede vi så at starte på en frisk, siger hun om forvandlingen.

”Drengene har hevet sig selv op”
- Drengene spillede godt, og de har på en uge hevet sig selv op efter sidste søndags pinlige indsats. Det var en rigtig flot præstation, de leverede i dag.

- Vi lavede 37 mål, og havde chancer til mindst 40, siger hun og tilføjer, at man dog ikke kan være utilfreds, når man netter 37 gange.

- Jeg er noget gladere i dag, end jeg var efter sidste søndags kamp!

Holdt vore aftaler
Forud for kampen havde holdet lavet aftaler om, hvordan man skulle undgå de mange udvisninger, som holdet fik ved forrige opgør mod KSG:

- Sidst var vi udfordret mod KSG på stregen, og fik en del udvisninger på det. Vores fireblok stod fornuftigt forsvaret i dag. Og i modsætning til sidste søndag, hvor hver enkelt spiller troede, han kunne afgøre kampen, spillede alle sammen som et hold i begge ender af banen.

Det lykkedes godt, for ved pausen havde Helsingør opbygget en solid føring på 20-12:

- I pausen talte vi om, at vi frem for alt ikke skulle lukke KSG ind i kampen igen, fortæller Maj-Britt Skeldrup.

Tilbage på 3. pladsen
Holdet fortsatte også det flotte spil efter pausen, og sikrede sig en suveræn udebanesejr på 37-28, der betød, at man igen byttede plads med KSG, og er tilbage på rækkens 3. plads.

Magnus Olson blev med 11 scoringer, på stort set lige så mange afslutninger, holdets topscorer, mens Mikkel Marcussen scorede syv gange.

Resten af målene blev fordelt jævnt blandt holdets øvrige spillere.

”Vi skal være der hver gang”
- Alle i rækken spiller for overlevelse nu, og bundholdene snupper point fra topholdene, hvis de ikke er der 100 procent i hver kamp, siger hun om den hårde modstand i 3. division.

Dagens sejr var et lyspunkt for Helsingør, og da rækkens førende mandskab Hillerød, lørdag indkasserede et smerteligt 15-28 nederlag ude mod Amager SK, ser Helsingørs oprykningsmuligheder en lille bitte smule lysere ud, men:

- Hillerød skal næsten tabe resten af deres kampe, vurderer træneren: - Men vi bliver ved til den sidste kamp er spillet.

Lokalopgør venter
Næste opgave for Helsingør bliver mod Øresund Håndbold, der ligger placeret midt i rækken på en sjetteplads med 16 point for 18 kampe.

Den kamp fløjtes i gang søndag den 12. marts klokken 15.30 i Helsingør Hallen.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2018 15:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

AH modegarn 39169 1723845 logo 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19
Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side
øresundsakvariet. Ordre 1724948. Kundenummer 373612. 25000 visninger Side/logo
Låsesmeden, 279278,1724845, 25.000 visninger Logo

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu