Håndbolddamer sikrer sig oprykning til 2. division!


Af Helsingør Dagblad

Nadia Mestasi blev med syv mål, hvoraf tre var på straffe, topscorer for Helsingør i søndagens kamp, der sikrede Helsingør oprykning. (Arkivfoto: Carsten Bøttcher Pedersen)

Håndbold: Efter en lidt for spændende kamp sikrede Helsingør Håndbolds damer sig søndag eftermiddag oprykning fra 3. – til 2. division

En arbejdssejr på 21-16 ude over Team Amager 2, og et samtidigt nederlag til USG, der på Sundbyøster Idrætsanlæg tabte 24-28 til hjemmeholdet Amager SK, sikrede søndag eftermiddag Helsingørs håndbolddamer den eftertragtede oprykning til 2. division.

”Alle er velkomne til at fejre det med os!”
Oprykningen skal fejres på hjemmebanen i Helsingørhallen, når holdet på søndag den 26. marts klokken 14.00 spiller mod VHC/Vidar, og pigerne glæder sig meget til at fejre oprykningen med deres hjemmepublikum.

– Når vi har haft vores obligatoriske 15 minutter i omklædningsrummet efter kampen, åbner vi dørene for publikum, familier, kærester og pressen, så alle kan komme ind og fejre oprykningen med os!

– Det bliver rigtigt rart, at vi kan fejre det i Helsingørhallen, og vi håber på, at der vil komme mange for at ønske til lykke, fortæller en glad og stolt træner.

Måtte vente på Sundbyøster-kamp
Efter 21-16 sejren over Team Amager 2, måtte holdet oven i købet vente med at ønske hinanden til lykke, da kampen mellem Amager SK og USG var startet en halv time senere.

Mange nerver på før kampen
Men først måtte Helsingør-holdet gennem et neglebidende spændende opgør i Hal C på Arsenalvej i København mod 3. divisions bundproppen Team Amager 2, før det lykkedes dem at hive sejren hjem.

Og sejren kom kun i hus med lodder og trisser, for mange af holdets spillere havde forud for kampen følt sig nervøse.

Det gav holdet en kollektiv ”gummiarm,” hvilket betød, at det langt fra blev en optimal start på kampen mod amarkanerne.

– Mange af pigerne havde været meget nervøse, sagde de efter kampen. Så i første halvleg var spillet ikke så godt, men i 2. halvlegs første 15 minutter kom pigerne sig.

– Men det er det jo, der sker i sport. Det er ikke altid den bedste, der vinder, men det blev det så alligevel i dag, fortæller en glad træner.

Alle bød ind da nerverne forsvandt
– Vores venstre back, unge Johanna Marie Luise Fijn, spillede igen en god kamp og scorede seks flotte mål. Hun har haft nogle gode kampe på det seneste, og er begyndt at tage ansvar. Det er troen på egne evner, der er begyndt at slå igennem, fortæller Poul Sørensen.

Veteranen Nadia Mestasi blev igen topscorer med syv mål, hvoraf de tre var på straffe.

– Men alle på holdet kom på banen og bød ind, da nervøsiteten var forsvundet.

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2018 14:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018