Nichlas Poulsen badede sig i - og drak champagne i Odder, da oprykningen var sikret for tre uger siden. Han har endnu ikke skrevet en ny kontrakt med klubben, der mangler penge i spillerjagten. (Foto: Andreas Mayerhofer)

Af Andreas Mayerhofer

Nordsjælland Håndbold har svært ved at finde ligaspillere

Jumbo Personal Computer, order nr. 1725098. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. side/logo

HÅNDBOLD: Selvom Nordsjælland Håndbold har været suveræne i denne sæsons 1. division, så er der ingen tvivl om, at truppen skal styrkes hen over sommeren. Men det er ikke så let, som den sportslige ledelse havde forventet.

- Jeg må indrømme, at det har overasket os en smule, at der ikke er kommet mere gled i tingene, efter vi rykkede op i Odder for tre uger siden. Der var en tro på, at de relevante emner ville være mere villige til at lukke aftaler, når oprykningen var sikker. Det er desværre slet ikke tilfældet, siger Jørn Blom, der er sportslig ansvarlig i Nordsjælland Håndbolds bestyrelse.

Førsteprioriteter på markedet er en venstrehåndet højre back og en målmandsmakker til tilbagevendte Mike Jensen.

- Vi siger farvel til Morten Thrane, og selvom vi har fået Jesper Dahl ind fra Skjern, så skal vi styrkes på den position. I målet har Jakob Skaksen været en fin substitut for Kristian Pedersen det seneste år, men det er ikke meget spilletid, han har fået i 1. division, og vi kan nok ikke forvente, at han har styrken til at indgå i et liga-makkerskab på nuværende tidspunkt, siger Jørn Blom.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 11. januar 2018 13:37

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Ivar Jensen, K-nr. 1720262,  Ordrenr. 1725507, 30.000 visninger logo
Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19
prøvestenen logobanner
Louise Klinikken, Ordre 1725086, kunde 397931, 25.000 visninger logo/side
vind salaer

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu