Martin Fisch har med sine fornemme præstationer i sine tre første kampe for FC Helsingør banket hårdt på for en plads i startopstillingen, hvor den direkte konkurrent er anfører Andreas Holm, der i øjeblik døjer med en hjernerystelse. (Foto: Claus Birch)FODBOLD: Martin Fisch (FC Helsingør) under kampen i NordicBet Ligaen mellem FC Helsingør og FC Roskilde den 9. april 2017 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch

Af Andreas Mayerhofer

Martin Fisch bliver svær at sætte på bænken

Casper Andersson  24/5  18 – 24/5 19 25.000 1726606 side

FODBOLD: To sejre og en uafgjort er indtil videre Martin Fischs statistik som FC Helsingør-spiller, siden han kom til i vinterpausen. I de tre kampe han har spillet i centerforsvaret, er der tilmed kun gået et enkelt mål ind på helsingoranerne.

Søndag tog FCH-forsvaret sig kærligt af spillerne fra FC Roskilde, der tæller flere tidligere Superligaprofiler og udlandsprofessionelle spillere. Ved siden af Rasmus Minor Petersen fik Fisch lukket ned for spillere som Martin Nielsen, Mikkel Thygesen og Mathias Gehrt. Gæsterne fik kun få og sporadiske chancer på Helsingør Stadion, og hvis man ikke lige vidste det, så var det svært at se, at vikaren for Andreas Holm kun havde et par enkelte FCH-optrædener i bæltet.

- Der bliver arbejdet hårdt i alle kæderne på vores hold, og det gør det nemmere for os i forsvaret, når vi skal i aktion. Jeg har spillet 1. division tidligere med AB, så jeg spillet på det her niveau før, men der er selvfølgelig noget tilvænning. Derfor var jeg glad for, at Rasmus Minor blev klar, for det giver helt sikkert noget ro at have en rutineret makker som ham ved siden af sig, forklarer Martin Fisch.

Bag Martin Fisch har Mikkel Bruhn haft et stærkt forår, og for tredje gang i lige så mange mulige holdt han nullet på hjemmebane i dette forår. Han er helt tryg, selvom den mangeårige makker i defensiven Andreas Holm lige i øjeblikket er ude.

- Fisch fortjener helt sikkert ros for sine kampe i foråret. Han er virkelig svær at komme forbi, fordi angriberne har svært ved at løbe fra ham. Samtidig er han stærk i duellerne. Det er en fornøjelse at have en som ham foran sig, når man er målmand, roser Mikkel Bruhn.

Selvom det er svært at bænke en forsvarsspiller, der nærmest ikke lukker mål ind, så er cheftræneren ikke bekymret for reaktionen, hvis han inden længe igen sætter Andreas Holm på banen.

- Fisch har en helt sublim tilgang til fodbold. Han arbejder hårdt til træning, og så respekterer han den plads, han har i systemet, siger Christian Lønstrup.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Nsnet.dk – læs online
Helsingør Bistro, 398962, 1724216, 20.000 visninger side
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
Jobo bilcenter, 374274, 1724821, 20000 visninger logo/side

Prøvestenen. Kundenr 373163, Ordre 1725089, 40.000 visninger, ikke win-win Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu