FODBOLD: Anders Holst (FC Helsing¿r) foran Mikkel Wohlgemuth (HB K¿ge) under kampen i Bet25 Ligaen mellem HB K¿ge og FC Helsing¿r den 16. maj 2016 pŒ Castus Park i Herf¿lge. Foto: Claus BirchFODBOLD: Anders Holst (FC Helsing¿r) foran Mikkel Wohlgemuth (HB K¿ge) under kampen i Bet25 Ligaen mellem HB K¿ge og FC Helsing¿r den 16. maj 2016 pŒ Castus Park i Herf¿lge. Foto: Claus Birch

Af Andreas Mayerhofer

Det sagde de efter kampen …

rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side

Efter kampen på Herfølge Stadion skærtorsdag var der glæde i FCH-lejren. Ikke så meget i HB Køges omklædningsrum.

Sådan så et udvalg af deltagerne på opgøret:

Henrik Lehm, HB Køge-træner: - FC Helsingør fortjener stor ros for deres første halvleg, hvor de var klart bedre end os i både tanke og handling. Vi var meget tilfredse med, at vi kunne gå til pause med 0-0, og så synes jeg, at vi kommer meget bedre med, da vi får rettet nogle ting. Vi ender så med at blive trætte, og det er møgærligt, at vi indkassere 0-1-målet så tæt på slutfløjt, og i minutterne inden havde jeg da nok også solgt den for 0-0. Vi har 13 mand, der har spillet stort set alle minutter i de fire kampe, som vi har spillet de seneste 12 dage. Det bliver fint med en lille pause.

Martin Koch, angriber med mål: - Det var rart at få tid til at komme med i kampen, og det var selvfølgelig fantastisk, at det også lykkedes at score et afgørende mål. Jeg startede med at smide to bolde væk og tænkte ”åh nej, skal det være sådan et indhop”, men jeg kom bedre med, og så endte det med at gå godt. Ricki Olsen har assisteret mig mange gange i de snart mange år, vi har spillet sammen, og han har et rigtig godt blik for mig. I dag lå afleveringen fra ham perfekt, og så var det bare at styre den ind.

Ricki Olsen, back med assist: - Martin er god at have inde i feltet, for han er en dygtig afslutter, og det var godt for ham at få scoret det mål. Vi spiller en god kamp, men misser chancerne for at komme foran før pausen, men vi viser igen, at vi tror på tingene hele vejen til slutfløjt, og man kan vist ikke brokke sig over, at vi ender med at vinde, selvom HB Køge var godt med i anden halvleg. Hvem vil du helst møde, hvis I kommer i Superliga-slutspil? - Hahaha. Ro på. Det ved jeg ikke, men nu skal vi lige kvalificere os til dem.

Tobias Christensen med startplads: - Det var virkelig rart at komme i startopstillingen, for det er en plads, jeg har jagtet et stykke tid. Jeg synes også, at det gik godt, og jeg var med i spillet. I hvert fald i første halvleg, hvor jeg synes, at vi spiller rigtig godt. Vi giver ikke noget væk og kommer selv til en masse. Efter pausen, synes jeg, at HB Køge får bedre styr på os, og jeg ender med at løbe mig træt. Heldigvis kom målene så, da jeg gik ud.

Johannes Ritter med assist til selvmål: - Jeg var virkelig glad for, at jeg kunne komme ind og være med til at afgøre en vigtig kamp. Det er ikke ret meget, jeg får lov at spille i øjeblikket desværre, og jeg savner det virkelig. Jeg respekterer fuldt ud, at træneren vælger, som han gør, for der er hård konkurrence om pladserne, og jeg må bare arbejde videre.

André Riel: - Vi spiller en vildt god første halvleg. Noget af vores bedste. Vi er desværre bare ikke skarpe nok i de situationer, vi spiller os frem til. Det lykkes alligevel til sidst, og det viser meget godt, at vi har tro på tingene, og det er der god grund til. Nu skal vi bare holde fast, og så er jeg sikker på, at vi rykker op, hvis vi ender i top 3.

Andreas Holm, velspillende tilbagevendt anfører: - Det var godt at komme tilbage med en sejr. Tre uger på sidelinjen er ikke så sjov i en periode som den her, hvor det hele skal afgøres og tingene kører. Jeg synes, at jeg kom fint ind i kampen, og vi har totalt styr på dem bortset fra et par gange, hvor vi fejler. Det ser spændende ud, og vi skal bare køre på, og det har vi helt sikkert kvaliteten til. Vi har for eksempel et klart bedre hold end HB Køge.

Christian Lønstrup, cheftræner om tilbagevendt anfører: - Man skal ikke misbruge min tillid, og der skal noget til, at jeg sætter en mand som Martin Fisch, der har været blandt vores bedste i de seneste tre kampe, ud på bænken. Det gjorde jeg klart foran hele truppen, så Holm ikke var i tvivl om, hvad der blev forventet. Men selvfølgelig spillede han en god kamp for os. Det gør han stort set hver eneste gang.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 13. april 2017 00:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Living Invest, Kundenr 280833, Ordrenr 1725103, 25.000 visninger side/logo
Låsesmeden, 279278,1724845, 25.000 visninger Logo
Petersen ure-smykker, 373613, 1724569, 25.000 visninger logo
Outdoor Season, Kundenr. 244113, Ordrenr. 1725011, 25000 visninger logo

Casper Andersson  24/5  18 – 24/5 19 25.000 1726606 top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu