Danske spil tror mere på Skive end på Helsingør. Hjemmebanestatistik og erfaring er argumenterne. (Foto: Lars Johannessen)

Af Andreas Mayerhofer

Bookmaker tror ikke på FC Helsingør

Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo

FODBOLD: FC Helsingør ligger i øjeblikket nummer tre i 1. division, men bookmakeren Danske spil tror ikke på, at Christian Lønstrups tropper kan holde fast i den position, der er minimumskravet for at deltage i oprykningskampene til Superligaen. Både FC Roskilde og Vendsyssel FF har lavere odds i forhold til at ende i top 3.

Skive er næststørst favorit til at ende blandt de tre øverste efter Hobro, der er så store favoritter, at Danske Spil ikke længere udbyder spil på Hobro i top 3.

- Vi har sat odds efter, at vi ikke tror på, at FC Helsingør kan holde på den lange distance. Truppen indeholder ganske enkelt ikke den erfaring, som vi mener, der skal til, når pladserne skal fordeles til sidst. Det er i langt højere grad tilfældet i Vendsyssel FF og FC Roskilde, siger odds-sætter hos Danske Spil, Jesper Kristoffersen, der fremhæver Morten Bertolts skade fra HB Køge-kampen som et potentielt stort problem.

- Her har vi en af de få spillere, som har prøvet noget, og nu sidder han i hvert fald ude mod Hobro og sikkert endnu længere. Han bliver ret sikkert savnet, når kampene ligger på vippen, konstaterer odds-sætteren.

Morten Bertolt fik en forstrækning i låret efter 10 minutters spil på Herfølge Stadion.

I FC Helsingør er man slet ikke kede af, at bookmakerne ikke har fidus til opkomlingene fra Nordsjælland.

- Det er dejligt, at bookmakerne ikke tror på os. Det fjerner noget pres fra spillernes skuldre, og så kan de koncentrere sig om at spille fodbold i stedet for at overveje, om de skuffer nogen, siger Christian Lønstrup.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
Hornbæk Dyreklinik, Kunde nr. 397804, Ordre nr. 1724863, 30.000 visninger logo
Helsingør Bistro, 398962, 1724216, 20.000 visninger side
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem

kompost top, bund og midterbanner

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu