FODBOLD: Mads Aaquist (FC Helsingør) skælder ud under kampen i NordicBet Ligaen mellem AB og FC Helsingør. (Foto: Claus Birch)FODBOLD: Mads Aaquist (FC Helsingør) skælder ud under kampen i NordicBet Ligaen mellem AB og FC Helsingør. (Foto: Claus Birch)

Af Asger Lind Krebs

Frustrerede FCH-spillere: “hamrende elendigt”

øresundsakvariet. Ordre 1724948. Kundenummer 373612. 25000 visninger Side/logo

FC Helsingør har i de seneste to kampe gjort sit til at spille sig ud af oprykningsstriden med nederlag til to af rækkend bundhold. Senest torsdag aften, hvor FC Helsingør tabte 1-2 til AB.

Efter kampen var det selvsagt en flok slukørede spillere, der udtalte sig til Helsingør Dagblad.

Det sagde de efter kampen …

Christian Lønstrup, FCH-cheftræner: - Der er selvfølgelig mange ting, der nager mig efter, at vi har tabt 1-2 til nummer sidst. Men jeg hæfter mig ved, at vi kommer tilbage fra elendigt til okay. Vi producerer, hvad vi skal, så det må vi tage med videre. Vi har ikke ligefrem gjort top 3-placeringen nemmere for os selv, men nu har vi noget vi skal jagte. Det er måske nemmere, og vi kan stadig afgøre tingene selv.

Kasper Kristensen, AB-anfører, tidligere FCH-anfører: - Ja, det var ikke lige den kamp, jeg helst ville have vundet. Jeg håber virkelig, at FC Helsingør alligevel klarer den og kommer i top 3. Vi spiller noget af det bedste, vi har spillet i sæsonen i første halvleg, men vi er elendige efter pausen, og det er jo kun held, at vi ikke taber med fire. Og så ender vi med at vinde. Det er helt vildt.

Tobias Christensen, målscorer: - Det betyder ikke noget, at jeg får scoret mit første mål, når vi ikke vinder. Det er simpelthen så elendigt, at vi ikke vinder over et AB-hold, som slet ikke har noget at spille for. Det er altid rart at score, men det kan ikke fjerne skuffelsen over resultatet.

Mads Aaquist, kampens bedste: - Selvfølgelig kommer vi i Superligaen. Det ændrer sig ikke af to nederlag, men det er da forfærdeligt at tabe sådan en kamp. Vi spiller dem fuldstændig ned under græsset, og så kan vi ikke score. Det er skidt, men vi må bare ændre det på søndag. Så er vi på rette vej igen.

André Riel, angriber, der skylder mål: - Jeg har hele tiden sagt, at vi var et bedre hold end Vendsyssel FF, og det må vi bevise på søndag, for ellers bliver det svært at nå toppladserne. Vi er bare ikke gode nok i angrebet for tiden. Andet er der ikke at sige. Det er elendigt, at vi ikke score mere.

Andreas Holm, anfører: - Det er forfærdeligt, at vi taber sådan en kamp til sådan et hold, der slet ikke vil noget som helst. Jeg kan næsten ikke holde ud at høre på AB-lejrens snak om god fodbold. Det er til at kaste op over, når man ser på deres spil. Vi spiller fint nok efter pausen langt hen ad vejen. I hvert fald ind til bolden skal over målstregen. Der var vi mindre gode.
Jeg synes ikke, at jeg kan mærke, at vores spillere er anderledes op til kampene i øjeblikket. Måske er der lidt mere nervøsitet. Vi er mange, som ikke har været på det her niveau i toppen af 1. division tidligere. Det har måske lidt at sige. Men igen. Vi skal jo bare sparke vores chancer ind.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 12. maj 2017 15:03

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Hornbæk Dyreklinik, Kunde nr. 397804, Ordre nr. 1724863, 30.000 visninger logo
rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side
Ivar Jensen, K-nr. 1720262,  Ordrenr. 1725507, 30.000 visninger logo
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo

Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu