Solsikker succes for Golf Rock og Børnecancerfonden


Af Helsingør Dagblad

Igen i år var vejret med arrangørerne af Golf Rock. (Foto: Torben Sørensen)

Seks år i træk har Helsingør Golfklub haft held med vejret til »Golf Rock«, og i går blev det næsten for meget. Vinden lagde sig, og klokken 12 begyndte sveden at hagle ud over grønsværen ved Gl. Hellebækvej.

Golf Rock er et endagsarrangement, der strækker sig fra tidlig morgen til ud på natten, så det er næsten ufatteligt, at man i Danmark kan være så heldig med vejret.

Der var lutter smil og glad stemning blandt de cirka 300 deltagere i både golfturnering og aftenshow på Hotel Marienlyst, og et halvt hundrede af byebns borgere fik i dagens løb en flyvetur med helikopter fra plænen foran Konventum.

– Omkring tre ud af fire deltagere i golfturneringen er lokale, så det er godt for klublivet. Men det allerbedste er alligevel, at vi med Golf Rock har fået et rigtig velgørenhedsarrangement op at stå i Helsingør, siger trekølveret Kim Mikkelsen, Morten Gleesen og Ken Torpe Christoffersen.

Sidste år blev der tæt på en halv million kroner i overskud til Børnecancerfonden, og den rekord bliver med stor sikkerhed slået i år.

– Vi oplever, at opbakningen bliver bedre og bedre – alle gaver og præmier er sponseret, og alle de mange mennesker her betaler en overpris for at være med. Vi sørger til gengæld for, at de får en rigtig god dag med små og store overraskelser undervejs, siger Ken Torpe Christoffersen.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018