(Foto: Claus Birch) (Foto: Claus Birch)

Af Asger Lind Krebs

Bruhn spiller for sin farmor

Backe vin 374334 1725521 7/5 og 1 år frem  Visninger pr. md. 25.000 delt i 2 mat. Vin logo og top. Gin sky og side

Mens holdkammeraterne jublede over sejren mod Næstved og den dertilhørende plads i playoff-kampene til Superligaen lørdag eftermiddag, så var der ikke meget glæde at spore i målmand Mikkel Bruhns ansigt. Lige efter kampen havde han fået at vide, at hans farmor var død.

Da FC Helsingør for et par år siden rykkede op fra 2. division, døde spillerens mor under en af de afgørende kampe.

- Ja, endnu engang skete det. Min far fortalte mig det, da jeg var ovre og hilse på efter kampen, og det var en tung besked. Hun havde været syg nogle uger, og jeg havde fået sagt farvel, men det var da hårdt alligevel, at det skulle ske lige netop der, siger den sympatiske målmand.

For to år siden, da moderen døde efter kort tids sygdom, fortsatte han med at vogte buret for FC Helsingør, og han formåede til perfektion at fokusere på fodbolden, når han gik på grønsværen. Det kan han gøre igen.

- Jeg er helt sikker på, at jeg kan spille de kommende kampe med fuld fokus på fodbolden. Ligesom det var tilfældet med min mor, så bruger jeg det til at motivere mig, og onsdag aften spiller jeg for min farmor, udtaler Mikkel Bruhn.

I de seneste dage har han tilbragt meget tid med sin familie, og den er med til at gøre ham klar til at pille pynten af Viborg.

- Min familie betyder meget for mig i de her dage. De er rigtig gode til at få mig til at holde fokus på de rigtige ting. Der er selvfølgelig meget at se til, og jeg skal også begrave min farmor mellem kampene, men det skal jeg nok klare, siger Mikkel Bruhn, der trods alt glæder sig til dobbelt-opgøret om en plads i landets bedste række.

- Det bliver spændende, og vi kan godt drille dem over to kampe. Om det er nok .... det må vi se, lyder det fra den tårnhøje målmand.

Hvis du ikke har mulighed for at være på stadion, er der liveopdateringer på helsingordagblad.dk. Og i torsdagens Helsingør Dagblad har vi masser af reaktioner og analyse.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 31. maj 2017 17:42

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Engagerer du dig i en idrætsklub?

Job i Nordsjælland

Backe vin 374334 1725521 7/5 og 1 år frem  Visninger pr. md. 25.000 delt i 2 mat. Vin logo og top. Gin sky og side
Låsesmeden, 279278,1724845, 25.000 visninger Logo
AH modegarn 39169 1723845 logo 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19
Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side
BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu