At være et Superliga-hold eller ikke være et Superliga-hold, det er spørgsmålet! I hvert fald, når man er FC Helsingør, det bedste fodboldhold i Hamlets by. Selv »Hamlet«-forfatter William Shakespeare kunne næppe have skrevet et drama, der var mere spændende end FC Helsingørs playoff-kampe mod Viborg. Og Helsingør Kommune har ladet fodbold-successen og »Hamlet«-historien smelte sammen i denne illustration, hvor FC Helsingørs Rasmus Minor Petersen agerer model. (Illustration: Morten Gleesen).

Af Jesper Munch Nielsen

Politikere: Nyt stadion skal udvides til Superliga-niveau med det samme

Helsingør Svømmehal, Ordre 1725841 kunde 655501, 25.000 visninger side

HELSINGØR: Flere partier i Helsingør Byråd vurderer, at kommunen med det samme skal gå ind og ændre i grundlaget for det kommende byggeri af et nyt Helsingør Stadion ved Helsingør Hallen, så det nye stadion opfylder kravene til at spille i Superligaen – det vil primært sige, at antallet af siddepladser på stadion skal udvides betragteligt.

– Har man sagt A, må man også sige B. Vi skal have nogle seriøse snakke i byrådet, og jeg går med åbent sind til budgetforhandlingerne i forhold til at hjælpe FC Helsingør med det stadion, lyder det for eksempel fra Ib Kirkegaard fra Dansk Folkeparti.

Venstres Johannes Hecht-Nielsen er på linje med DF-politikeren. Der er ingen grund til at nøle, planerne for det kommende stadionbyggeri skal allerede nu udvides til Superliga-klasse efter FC Helsingørs sensationelle oprykning efter to playoff-kampe mod Viborg, mener Hecht-Nielsen.

– Vi skal med det samme gå i gang med at lave stadion-projektet om, så det kan bruges i Superligaen. Jeg mener ikke, at kommunen skal støtte FC Helsingør mere, end vi gør i forvejen, og det er ikke kommunen, der skal betale, hvad det koster at komme i Superligaen, for FC Helsingør er ikke kommunens klub. Men kommunen skal sørge for, at faciliteterne er i orden, siger Venstre-politikeren.

 

Artiklen sidst ændret: 29. december 2017 14:40

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger Top

Job i Nordsjælland

Entreprenørfirmaet TS 381440 april 19/20 10-15.000 win win 175173
Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
Nature by hand april 19/20 15-20.000 win win, indtil 11/5 derefter nyt mat
https://www.kunstnershoppen.dk/
Ivar Jensen, K-nr. 1720262,  Ordrenr. 1725507, 30.000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu