FODBOLD: Vito Hammershøy-Mistrati og Pierre Larsen (FC Helsingør) jubler efter playoff-kampen til ALKA Superligaen mellem Viborg FF og FC Helsingør den 4. juni 2017 på Energi Viborg Arena. Kampen blev Vito Mistratis sidste i FC Helsingør-trøjen. (Foto: Claus Birch)FODBOLD: Vito Hammershøy-Mistrati og Pierre Larsen (FC Helsingør) jubler efter playoff-kampen til ALKA Superligaen mellem Viborg FF og FC Helsingør den 4. juni 2017 på Energi Viborg Arena. Kampen blev Vito Mistratis sidste i FC Helsingør-trøjen. (Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Vito Mistrati forlader FC Helsingør

FC Helsingør har endegyldigt mistet midtbaneprofilen Vito Hammershøj-Mistrati, der skifter til Hobro.
Det har længe ligget fast, at Vito Hammershøj-Mistrati ville forsøge at finde nye græsgange i Superligaen efter denne sæson. Med FC Helsingørs oprykning blev chancen for en forlængelse større, men det er ikke længere en mulighed.
– Jeg har lavet en aftale med Hobro. Klubben viste interesse for mig, og jeg troede egentlig, at det var en fyraftens-professionel klub ligesom FC Helsingør, men da jeg så kom der over, kunne jeg se, at det ikke længere er tilfældet. Der er fuldtidssetup, og der er en meget professionel tilgang til tingene. Det vil jeg gerne være en del af, siger 25-årige Vito Hammershøj-Mistrati.
Han er oplært på FC Midtjyllands-akademi, og efter en tur i blandt andet HB Køge var han i Lyngby, hvor karrieren gik lidt i stå, da David Nielsen overtog cheftræner-posten.

Her kom FC Helsingør på banen i januar 2016.

– Det er den bedste beslutning, som jeg har taget i mange år. Klubben har sat min karriere på skinner igen, og ikke mindst har Christian Lønstrup betydet sindssygt meget for mig, siger Hammershøj-Mistrati.

– Jeg er også ked af at forlade skibet nu, men jeg synes, at jeg forlader det i en god forfatning, og jeg er glad for at have haft en rolle i den succes, som klubben har oplevet, fortsætter midtbanespilleren.

I FC Helsingør ærgrer man sig over, at man mister en stamspiller til en konkurrent.
– Det er bittert, at vi ikke kan beholde Vito, men vi har hele tiden haft på fornemmelsen, at FC Helsingør ikke var hans førstevalg, så det er ikke den store overraskelse, at han nu forlader os. Vi ønsker ham god vind fremover, siger FC Helsingørs direktør, Janus Kyhl.
At det er en direkte konkurrent gør ikke sagen bedre.

– Vi må bare erkende, hvor vi er i fødekæden, og Hobro viser med al tydelighed, at de har en helt anden økonomi end os, fortsætter direktøren.
Vito Hammershøj-Mistrati nåede at spille 46 kampe og score 5 mål for FC Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 12. juni 2017 20:04

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu